Дърветата на желанията

12
Добави коментар
yurix
yurix

 През далечната 1700 г. хората вярвали, че тези дървета имат лечебна сила. Легендата говори, че ако този, който страда от заболяване забие монета в стволовете на дърво, то ще отнеме отнеме болестта му. Вече дълги години тези монети стоят по дърветата, защото поверието гласи още, че ако някога, някой дръзне да премахне монета от кората на дървото, самият той ще се разболее. Дърветата на желанията се намират в Swilla Glen, Северен Йоркшир, Великобритания.

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Европа, Любопитно |
Етикети: Великобритания |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.