H&M отваря врати в Стара Загора

1
Добави коментар

H&M отваря врати в Стара Загора H&M, Hennes & Mauritz AB (H&M), открива седмия си магазин в България. Той ще бъде разположен в Мол Galleria Стара Загора на ул. „Хан Аспарух“ 30 и ще отвори врати за клиенти на 23 март от 11 ч.
 
„Щастливи сме да открием първи магазин в Стара Загора, и то в най-добрия шопинг център в града. Вярваме, че с предлагането на мода и качество на най-добри цени, магазинът скоро ще се превърне в любима дестинация за пазаруване – сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България. – Освен че ще предоставим модно вдъхновение на клиентите си, за нас е удоволствие да предложим на талантливите хора от Стара Загора шанса да работят в бързо развиваща се компания като нашата“.
 
На 23 март H&M ще отпразнува откриването на магазина си с карти-ваучер на стойност 20 лв. за първите 100 клиенти на опашката. Магазинът заема площ от 1 600 кв. м. и ще предлага модни вдъхновения на достъпни цени за жени, мъже, деца и младежи, включително концепциите H&M Sport, Accessories и Underwear. Ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10 до 22 ч.
 
Този сезон H&M предлага на любителите на модата най-вълнуващите тенденции. Нов бохемски стил в ярки цветове, спортни силуети и обемни дрехи са сред предпочитаните пролетни визии. За мъжете H&M предлага повече принтове и цветове за модерен градски стил.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 и към момента има 6 магазина в 4 града. Откриването на осмия магазин на марката предстои тази пролет в Mall Paradise Center, София.

Етикети: H&M, дрехи, мода, шопинг