Познахте ли го? Вижте Браян от „Доктор Куин“ днес

0
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Познахте ли го? Вижте Браян от „Доктор Куин“ днес

Познахте ли го? Вижте Браян от „Доктор Куин“ днес 1.00/5 (20.00%) 1 vote

Младият актьор Шон Туви от „Доктор Куин“ е неузнаваем днес

Със сигурност си спомняте очарователния дребосък Брайън Купър от хитовата поредица „Доктор Куин—Лечителката“. Малчуганът, който покори сърцата на феновете на поредицата бе една от най-малките звезди на Америка. След края на поредицата обаче малкият Браян мистериозно изчезна. И за огромно разочарование на феновете си вече не се изявява пред камерите.

Шон Туви преди и сега

Днес актьорът е на 30 години, които навърши на 1 март тази година. Малцина знаят, че след края на сериала актьорът се посвети на различни благотворителни инициативи. Успоредно с тях Шон успя да завърши и през 2005 година се дипломира от университета в Небраска. Където успешно получи степен по журналистика и кино.

Актьорът в сцена от сериала

За огромно разочарование на фенките Шон е щастливо женен от 2007 година. Със съпругата си Мариан актьорът живее днес в Калифорния, а от 2009 година е и щастлив баща на дъщеричка.

Шон днес

Не можем да не признаем, че годините много са променили малкия актьор. Въпреки това той изглежда все така очарователен. „Какъв сладък дребосък беше само. Колко се е променил сега“, пишат из форумите. „Направо не можах да го позная“, пише изумена фенка, видяла за първи път Шон като голям. „За мен той винаги ще си остане малкият Браян“, пише друга. А вие успяхте ли да го познаете.

Клюки.вс препоръчва и: