Спечелете 50 подаръчни кутии Криспело от Milka

1
Добави коментар
pgp

В „Crispello Дърво на споделянето“ те очакват нежен Crispello подарък и една невероятна възможност да споделиш Crispello с любимите си хора по специален начин.

За участие в Активността потребителите трябва да направят следното:

– да харесат фен страница на Milka във Фейсбук, ако вече не са го направили; – да се регистрират за участие като попълнят своето име, фамилия и валиден e-mail адрес в електронния талон за регистрация.

Участието в Активността не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ вместо Участниците.

Всяка регистрация участва в тегленето на наградите. Участниците могат да се регистрират през всеки от петте дни и да участват в жребия. Всяки един регистрирал се може да спечели само една от наградите в рамките на активността.

В тегленията през всеки един от петте дни участва всеки участник регистрирал се през съответния ден отговарящ на условията описани по-горе.

Наградите са следните: 50 подаръчни кутии Криспело

Всички печеливши ще бъдат обявени на фен страницата на Milka във facebook в дена на тегленето. Печелившите ще получат имейл съобщение на предоставения при регистрацията си имейл адрес, оповестяващо, че печелят.

В отговор на този имейл, те ще трябва да дадат валидни данни за доставка- адрес и телефон за връзка. В допълнение те ще имата възможността да изберат двама свои приятели, на които също да бъдат изпратени по една подаръчна кутия.

Краен срок за участие: 23 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.