Раирана пролет с Mango и Миранда Кер » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Още преди месеци стана ясно, че очарователната Миранда Кер е новото лице на Mango. Тогава ви показахме няколко кадри от снимачния процес на рекламната кампания, а сега ви предлагаме да разгледате цялата фотосесия.

Красивата австралийка с ангелско лице застана пред обектива на фотографското дуо Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin. Стайлингът от кампанията е дело на Geraldine Saglio. За романтичната прическа с женствени букли се е погрижила Lisa Butler, а гримът е сътворен от Christiaan Houtenbos.

Пролетно-лятната колекция за 2013 година е наситена с изключително елегантни предложения, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи или партита. Облеклата и аксесоарите са изчистени, с класическо, но свежо звучене и позволяват множество комбинации.

Тоталният хит за сезона – райето, се забелязва осезаемо в много от дрехите от линията на испанския бранд, като блузи, рокли, панталони и топове. Черно-бели ивици и монохромна тоналност нахлуват в гардероба на дамите, за да донесат усещане за ретро шик, много стил и атрактивна визия.

Автор: Делица Цонева