Черната Златка с двойничка в порното! | Kluki

13
Добави коментар
gostq
gostq

Плеймейтката призна, че с жената от видеото доста си приличат, но самата тя никога не би се снимала във филм за възрастни

Феновете на Златка Димитрова полудяха! Почитателите на чернокосата фурия са убедени, че плеймейтката е участвала в порно филм и е звезда в порноиндустрията. В хард порно филмче в рамките на 25 минути брюнетката се раздава като за последно на надарен негър. В сложни маневри и изтощителните игри й помага знойна обиграна мулатка.

„Това не съм аз”, отрече Черната Златка пред „България днес”. Плеймейтката призна, че с жената от видеото доста си приличат, но самата тя никога не би се снимала във филм за възрастни.

„Прекалено консервативна съм в това отношение, с Благой не сме си правили дори домашно видео”, разкри Златка Димитрова, за разочарование на мъжката аудитория. Плеймейтката каза, че преди време е отказала дори на „Пентхаус”, които са искали да й направят по-провокативна сесия с актови снимки, а какво остава за хард порно.

Факт е, че Златка Димитрова се снима в много еротични фотосесии, в интернет има нейни клипчета, които не се препоръчват за лица под 18-годишна възраст. Но всичко е в рамките на добрия тон и софт еротиката. Златка е обвързана с Благой Иванов и не би го злепоставила по такъв начин.

В момента той е в САЩ и Черната Златка признава, че се чувства доста самотна.

Източник kliuki.bg