Уникален Подарък ли са Бижутата?: 5 Тенденции при Бижутата за 2013

22
Добави коментар

Можете ли да повярвате, че почти преполовихме 2013 година. Вече е краят на Март, а като че ли вчера посрещахме Новата Година.

Ок, какви тенденции при бижутата може да очаквате през тази година? Аз ще опиша по-доло, 5-те от най-популярните модни трендове в бижутерията.

1.Опалите се завръщат! Макар и винаги на мода в последно време те можеха да се видят само при бижутата свързани със зодиака. През 2013 година опалите започват да се показват в различни асортименти от бижута в интерестни форми и нюанси на камъка.

Медальон с Австралийски Опал

2.Перлите продължават тенденцията да са на мода и през тази година. Моделите на перлените бижута от миналото вече са отживелица. Сега в 21-ви век те са с модерен дизайн и се предлагат в широка гама от елегантни модели и стилове.

Бижута с перли

3.Искате ли да изглеждате като принцеса? През последните няколко години се наблюдава възраждането на диадемите и не смятайте, че те са подходящи само за висшето общество. Сега през настоящата 2013 се преставиха Bejeweled ленти за глава. Елегантни и семпли панделки, които не парадират.

4.Със значителното повишаване цената на златото се появи тенденцията да се създадат нови стилове бижута на разумна цена. В този случай бижутата от месинг и бронз, дърво и бакелит са най-добрият икономичен избор.

Бижута от бронз, кожа и стъкло

5.Бижута на сравнително добра цена, които привличат вниманието и тази година са бижутата със Сваровски кристали. Те са популярни защото кристалите въпреки, че са органични имат изключителен блясък и се предлагат в разнообразни нюанси на скъпоценни камъни, както и в интерестни форми.

Бижута със Сваровски кристали

Защо да не се съобразите с някоя от тенденциите изброени по-горе и да добавите повече блясък и стил към вашият чар?. Открийте перфектният акцент и изберете подходящият пръстен, гривна, обици или колие за вас или за някой специален човек!