групово пазаруване- 73% отстъпка за профилактично почистване на зъбен камък и полиране на зъбите с Airflow от Кабинет по…

3
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ЗДРАВИ ЗЪБИ И БЛЯСКАВА УСМИВКА С ТОП ОФЕРТАТА НА  Д-Р ЦОЛОВ!

Колкото и упорито да мием зъбите си, да полваме конци и вода за уста, зъбната плака постоянно се натрупва. След време тя се калцира и се превръща в зъбен камък. Зъбният камък не само оцветява зъбите ни, но и създава благоприятна среда за развитие на бактерии в устата, което неизбежно води до появата на кариеси и кървене от венците. Зъбният камък не може да бъде премахнат в домашни условия и затова се налага да потърсим професионална помощ.

 

Възползвайте се от офертата на д-р Константин Цолов, за да имате дълго време бляскава усмивка и да предотвратите заболяването на зъбите си!

 

Офертата включва:

 

Профилактичен преглед и консултация с д-р Константин Цолов

Почистване на зъбен камък с ултразвук

Полиране на зъбите с AIRFLOW

 

Препоръчително е професионалното почистване на зъби да се прави два пъти годишно. Ако имате проблеми с венците – на всеки 3-4 месеца. Хубаво е да го съчетаете и с профилактичен преглед на цялата устна кухина – състояние на зъбите, венците, езика. 

 

Air Flow е процедура за полиране на зъбите, която използва водно-въздушна струя със специализирани карбонати. Това се прави с цел изглаждане повърхността на зъба, така че да не останат грапави места, на които наслагването на плака е още по-лесно. Специализираните карбонати най-често са перлички, които се изстрелват върху зъбите под налягане. Силата на движението и съставът им почистват зъбите и междузъбните пространства и полират повърхността. Придават белота на усмивката, която често губим, заради консумираните цветни храни, напитки, употреба на цигари и т.н. С Air Flow се възвръща естествената белота и блясък на зъбите.

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник