Как работи

1
Добави коментар

Как работи виртуалното училище?
Ако въпросът е: Как най-бързо да научим английски език? То отговорът определено е: OnlineEnglishClassroom.com

Онлайн винаги ще бъде по-лесно.
Ние знаем, че изучаването на английски език в днешно време е голям ангажимент, затова създадохме виртуално училище. От създаването му не спираме да добавяме полезни инструменти за самоподготовка, различни видове интерактивни упражнения, много игри, видео уроци и курсове във виртуална класна стая водени от добри преподаватели, за да постигнете резултатите, към които се стремите в най-кратък срок!

Изучаване на английски език онлайн при нас.

Ние разбираме, че искате да напредвате бързо в изучаването на английски език, като получавате постоянна обратна връзка и резултати от вашето обучение с минимални усилия. Ето това прави онлайн обучението в OnlineEnglishClassroom, толкова удобно и мотивиращо. Този тип обучение ви позволява да тренирате мозъка си постоянно, като компютъра следи напредъка ви и дава оценка на знанията ви. Можете лесно да следите до къде сте стигнали и да разбирате кога сте усвоили темата добре, за да продължите напред.

Всичко е 100% онлайн!
С OnlineEnglishClassroom не губите времето и парите си в пътуване. Вече няма нужда да се примирявате с традиционното обучение и точната дата и час за присъствени уроци, като игнорирате останалите си ангажименти. При нас можете да учите там, от където искате, като единственото нещо, от което имате нужда е компютър с интернет връзка и както искате. Нашето училище е пълно с удобни инструменти и дейности за обучение по английски език.
ЗАПИШЕТЕ СЕ

Удобни инструменти за онлайн обучение.

Във виртуалното училище са разработени два основни вида онлайн курсове – курсове с преподавател на живо във виртуална класна стая и курсове за самоподготовка. Всеки курс съдържа разнообразни инструменти за обучение, които ви помагат да развиете уменията си в основните компоненти в езика: четене, писане, слушане и говорене. Някои от инструментите, които ще са ви изключително полезни по време на обучението са:

система за бързо научаване на нови думи (игрови модел);
ръководство с граматика (e-book);
система с интерактивни граматически упражнения и теория;
интерактивни тестове;

Нашите обучителни инструменти са лесни за използване и ефективно ви помагат да учите английски език по-бързо! Ние се ангажираме индивидуално с всеки ученик, като му предоставяме удобството на онлайн обучението, заедно с динамично съдържание, бързи и проследими резултати.

Изгради стабилни основи на твоите умения по английски език.
В днешно време, за да имаш място в света на възможностите, определено трябва да изградиш стабилни основи по английски език, които включват граматически познания, богата лексика и правилно произношение. Ние ще премахнем всички езикови бариери, като ти помогнем да научиш английски език изцяло онлайн. Чрез нашия метод за проговаряне на езика, ще придобиеш увереност да говориш на английски език навсякъде и с всеки.Никога не е било по-лесно!
ЗАПИШЕТЕ СЕ