Спечели пътуване в Европа и куп други награди с Морени и Jacobs 3in1

1
Добави коментар
silvy
silvy

До Европа и назад с промоция трепач!
От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка на вафли Морени и нескафе Jacobs 3in1 има 9-символен код, включващ цифри и букви. Участниците могат да изпращат кода със sms на номер 1080 или да го регистрират безплатно в сайта www.doevropainazad.bg.
Награди:
Участниците в играта на Морени и Jacobs 3in1 участват в разпределение на следните награди при регистрация на съответния брой кодове:
1 код: 4000 кутии Jacobs 3in1 и 4000 кутии Морени 36 г.
10 кода: 80 смартфона Samsung Galaxy Ace
30 кода: 80 пътувания за двама до европейски град – по избор измежду Лондон, Париж, Виена, Прага, Барселона, Рим, Мадрид или Амстердам.
Наградата – пътуване включва:
– Два самолетни билета за двама до избрания град за уикенд (петък – неделя), избран от участника. Пътуването трябва да се извърши в периода 10.05 – 30.09.2013 г.
– Две нощувки (петък и събота) за двама в предварително определен от Организатора хотел с включена закуска.
Теглене на наградите:
Наградите Samsung Galaxy Ace и пътувания за двама ще бъдат теглени на седмична база (по 10 на седмица за период от 8 седмици) измежду всички успешно регистрирали необходимия брой кодове в рамките на седмицата.
Кутии Jacobs 3in1 и Морени ще бъдат раздавани по 1000 броя на седмица и теглени посредством автоматична електронна система с предварително заложен алгоритъм за разпределение на наградите на случаен принцип. Участниците ще бъдат уведомявани веднага дали печелят наградата – 1 кутия вафли Морени 36 г. или Jacobs 3in1.
Участникъте ще участва в тегленето на големите награди – Samsung Galaxy Ace и пътувания за двама за тази седмица, в която изпрати последния код от необходимия брой за всяка награда. Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.doevropainazad.bg в рамките на 48 часа след края на всяка седмица от играта.
В периода на кампанията участниците могат да спечелят кутия вафли Морени или Jacobs 3in1 само веднъж на седмица. Не се допуска спечелването на повече от един Samsung Galaxy Ace или повече от едно пътуване от един участник.
Участниците могат да получават бонус регистрации в тегленето на големите награди, ако при регистрацията на броя кодове са регистрирали кодове от двата продукта Jacobs 3in1 и Морени.
Играта изтича на 28.04.2013 г.:

Tags: 3в1, jacobs, jacobs 3in1, вафли, до европа и назад, морени, нескафе, пътуване