Алисия обезобразена след катастрофата!

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Алисия е катастрофирала! Това съобщи самата фолкпевица на официалния си профил във Фейсбук.

Инцидентът се случил на път за Добрич, където певицата е имала участие в местна дискотека. Заради мократа настилка колата, в която пътувала певицата, излязла извън пътя. Превъртяла се на няколко пъти и накрая се забила в загражденията край шосето.

„Извинявам се на всички мои приятели и почитатели, с които не успяхме да се видим в Добрич! Пътен инцидент възпрепятства пристигането ми при вас. Слава Богу, аз и екипът ми сме добре. Надявам се скоро да имам възможността да ви се реванширам“, обяви Алисия в социалната мрежа и добави емоционално: “Благодаря на Бог, че оцелях. Радвам се, че аз и хората, които пътувахме в колата, сме добре”.

Гаджето на Алисия – вратарят на националния отбор и “Твенте” Николай Михайлов останал шокиран, като научил зловещата новина. За да преодолее психическата травма от катастрофата, сега тя е при него и се е отдала на възстановяване и почивка в тузарски хотел в Правец.

Само ден преди инцидента в интернет се появиха шокиращи снимки на фолкзвездата, която заради манията си по вечната младост е допуснала някой “спец” тотално да съсипе лицето й след поредната козметична процедура. Изпълнителката стана направо неузнаваема, а кожата й придоби ужасяващо неестествен вид, стреснати са феновете й в социалната мрежа. „Леле, миличка, заприлича на кукла!“, „Алисия, защо съсипа лицето си?!“, „Толкова ботокс ще те превърне на мумия, спри се!“, са само част от възмущенията на потребителки.