Сара Джесика Паркър се оплаква от некачествените обувки

1
Добави коментар

Всяка жена, която обича дизайнерските обувки, изпитва угризения, когато хвърли една кола пари за нов чифт обувки, които на всичкото отгоре не са и много практични. Сара Джесика Паркър обаче вече се е парила от кофти обувки с лошо качество.

Сара е най-позната с ролята си на Кари Брадшоу в „Секъст и градът“. Тя разказва как един период, в който решила да носи евтини обувки, сложил край на доволното трамбоване на високи токчета.

„В продължение на десетина години аз буквално бягах на високи токове. Работех по 18 часа на ден и не ги свалях от краката си. Носех красиви обувки, някои бяха по-добри от другите, но не се оплаквах. След това обаче започнах много да се притеснявам, че харча много пари за гардероба си и започнах да си купувам по-евтини модели, които дори нямаха кожени стелки и бяха от изкуствена кожа. На няколко пъти се подхлъзнах и накрая си изкълчих глезена. Отидох на ортопед и той каза, че краката ми правят неща, които не би трябвало да правят – че аз направо съм накарала някаква кост да порасне не на място.“

След този инцидент Сара си обещала, че ще носи само качествени обувки, защото некачествените са повредили краката й, с което дава и перфектното извинение на женската половина от човечеството да се чувства добре слeдващият път, когато похарчи голяма сума за скъпи обувки.