Трактора: Киро Японеца, Флоров и Цветанов стоят зад отвличането на Лара

2
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Цветанов дарява 50 000 лв. за деца с аутизъм

2015-04-10 11:49:07

„Отвличането на Лара е залог както за мълчанието на Брендо, така и за връщането на Цветан Цветанов отново на власт“. Това скандално разкритие направи пред  журналисти Алексей Петров, срещу когото днес СГС отложи заседанието по делото „Октопод“ заради смъртен случай в семейството на един от заседателите.

 

Според бившата барета в похищението на 10-годишното момиченце са замесени както Цветан Цветанов, така и Станимир Флоров и Кирил Кирилов-Японеца. 

„Банев не е споделял, докато беше в затвора, за никакви колумбийци и никакви африканци, а той се зарече, че ако всичко това продължи с него, че ще каже пред италианския съд с какво се занимават Цветан Цветанов, шефът на ГДБОП Станимир Флоров и Кирил Кирилов-Японеца“, каза още Алексей Петров.

Петров прикани да бъде разследвано кой каза на Евелин Банев „ще замълчиш“ пред италианския съд . Според него трябва да бъдат разследвани и медиите, които направиха услуга на някого, като тиражираха заплахата към него“, категоричен бе Петров.

Той коментира и темата за покушението срещу Златомир Иванов –Баретата, намеквайки, че не изключва в покушението да е замесен лично Станимир Флоров.

„Аз питам кой ще провери версията дали Флоров е замесен в покушението срещу Златомир Иванов и какво се цели с това то да се случи точно пред Съдебната палата“ , каза още бившата барета.

По думите на Алексей Петров МВР е обезоръжило охраната на Баретата и не са изпълнили две прокурорски разпореждания да върнат пистолетите на бодигардовете. Причина за това, според него, е станал арестът на сина на Баретата в „Слънчев бряг“.

Четири дни преди покушението съпругата на Баретата и охранителите му са направили опит да си върнат вещите и оръжието, но МВР е отказало въпреки прокурорските постановления.