Паяци, кал и какви ли не гнусотии за Николета, Азис и Килата

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Затворени пространства, пълни с космати паяци, въргаляне в кал и ядене на какви ли не гнусотии са само част от предизвикателствата, пред които трябва да се изправят участниците в риалити шоуто „Къртицата“, което ще стартира на 26 март в ефира на TV7.

Към дебютния за България телевизионен формат се присъединяват още две звезди – хитовият рапър 100 кила и миската и водеща Жени Калканджиева, които заедно с анонсираните вече Николета Лозанова, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев – Икебаната, Емануела, Рут Колева, Божидар Искренов-Гибона и Кирил Ефремов, ще прекарат три изключително интересни месеца в базата на летище Лесново край София.

Това стана ясно днес на проведената пресконференция на мястото на събитието, на която присъстваха продуцентите Иван и Андрей, представители на продуцентите на италианския формат и част от звездите.

Участниците в шоуто ще бъдат общо 19, като един от тях е ексцентричната звезда на NBA Денис Родман. Дали прочутият баскетболист обаче ще остане до края на шоуто или ще си замине без време, както направи сънародничката му Памела Андресън във VIP Brother обаче, продуцентите не пожелаха да разкрият.

Колкото до останалите участници, те ще бъдат изправени пред ежедневни изпитания. Сред тях са погребване на живи хора, изгаряне на клади, копаене на тунели под земята с голи ръце, живеене в тясно пространство с ужасяващи космати паяци, змии, които извират отвсякъде, скокове с и без парашути.

Паралелно с това селектираните на кастингите участници и звездите ще се опитват да открият предателя на групата, който саботира останалите и така печели свой собствен бюджет – именно той е Къртицата, която, по думите на Иван и Андрей, вече е избрана, но остава тайна дори за самите тях.

За първи път зрителите също ще бъдат важна част от риалити шоуто, увериха продуцентите. Всяка седмица те ще номинират този, когото подозират, че е Къртицата. С всяко поставено предизвикателство и всяка спечелена или провалена задача, неминуемо ще изкача най-важният въпрос: кой е Къртицата. Отговорът носи парични награди както на участниците, така и на зрителите, които могат да печелят по 5000 лв за всяка седмица.

„Един хеликоптер ще има основно действие в първия епизод на шоуто на 26 март. Такъв епизод от такъв мащаб никога не е правен“, закани се Иван.

На пресконференцията стана ясно, че „Къртицата“ ще се излъчва всеки ден без неделя от 20:00. По време на тримесечния период звездите ще са напълно изолирани от интернет и всякакви мобилни комуникации и ще могат да напускат базата само в ексклузивни случаи.

Какво ги очаква ще разберем точно след пет дена.