Индустриална врата от Secdoor

1
Добави коментар
stanimir1410
stanimir1410

За склада имахме нужда от две индустриални врати и след известно проучване избрахме марката Secdoor. Получихме препоръки за тях от едни от бизнес партньорите ни, които ни споделиха, че точно тези врати са с много високо качество, а фирмата е с дългогодишен опит – цели 14 години на пазара и с дистрибутори в цялата страна. Естествено, избрахме тях и понеже останахме много доволни от обслужването, реших да напиша един материал, с който да ги похваля.

Индустриалните врати са един много специализиран продукт за бизнеса и е трудно в днешно време хем да откриеш фирма, която може да ти предостави и изработи това, което ти трябва и то качествено, хем да е коректна, да спазва крайните срокове и да няма никакви проблеми по време на монтажа. Всички тези условия бяха спазени без никакви проблеми от Secdoor. В тяхно лице открихме още един ценен партньор в бизнеса и със сигурност следващия път, когато ни се наложи да ползваме подобни услуги, ще потърсим отново тях.

Вратите, които си избрахме са секционни, с автоматичен задвижващ механизъм, благодарение на който с един бутон се отварят към тавана. Освен това имат и допълнителна врата за пешеходци. Монтажът приключи по-бързо, отколкото очаквахме, без каквито и да било проблеми. Вратата работи идеално, уверихме се в качествата й, докато ни показваха как работи и как да я поддържаме.  Честно казано останахме доволни и от цените на компанията – бюджетът, който бяхме заделили за тези две врати, беше доста по-голям, отколкото ни струваха.

Ето с такива хора ти е удоволствие да работиш и да правиш бизнес в България. Дано има все повече като тях в нашата страна!

 

 

Google+ Comments