Скромно, но стилно! Ето го софийския дом на Валери и Николета

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Скромно, но стилно! Ето го софийския дом на Валери и Николета

Николета и съпругът й с просторен апартамент в столицата

Противно на слуховете, че си е купила мезонет за 1 000 000 лева, плеймейтката Николета Лозанова далеч не тъне в такъв лукс. Красавицата на два пъти отвори вратите на дома си и показа семейния си дом в столицата.

Ето го дома на Валери и Николета в София

За разлика от огромната къща в Италия, в София Ни Ло обитава скромен апартамент с площ около 100 квадрата. Семплото жилище е обзаведено с много вкус и именно в него двойката отсяда, когато е в България.

Половинката на Валери Божинов не крие, че пространството й изглежда малко на фона на огромния дом в Италия. Там двойката разполага с повече възможности и удобства, тъй като жилището им е осигурено от отбора на Божинов.

Николета неведнъж е споделяла, че скромния й дом в столицата би бил твърде малък за семейството й. Въпреки това все още не е готова да се раздели с него.

В просторното си жилище Николета домакинства сама. Чаровницата не разчита на домашна помощница, а се справя със задълженията в кухнята напълно самостоятелно.

Лозанова показа уменията си да домакинства още в „Черешката на тортата“. Където бе сред ВИП домакините на сезона.

Няколко месеца по-рано, чаровната звезда не се притесни да покаже и спалнята, която споделя с Валери. Пред Сантра и Мако тя даде откровено интервю, споделяйки подробности не само за личния си живот, но и за модните си вкусове.

Клюки.вс препоръчва и: