Мацка на деня: Парис Хилтън (снимки) | Teenproblem.net

20
Добави коментар
incheto
incheto

Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има по-малка сестра, Ники, както и двама братя – Барън Хилтън Втори и Конрад Хилтън Трети. Нейният прадядо, Барън Хилтън е основателят на хотелската верига „Хилтън“. Родът на Парис Хилтън има далечни норвежки корени.

В детско-юношеските си години живее и учи в в престижни квартали в Ню Йорк и Калифорния, a за кратко и в Кънектикът. Отказва се от училище и първоначално не завършва средно образование, но по-късно успешно се явява на изпити като частен ученик и така получава приравнителен диплом за завършено средно образование.

От ранна детска възраст Парис Хилтън има множество участия като модел. От 19-годишна възраст има ангажименти с агенции от големите модни столици, например Форд Моделс. Спечелва си репутация на млада дама в крак с тенденциите в модата и светското общество.

През 2003 спечелва популярност с риалити шоу, наречено „The Simple Life“, в което Парис върши работата на краварка, чистачка и келнерка, и живее във ферма. Там тя участва редом с Никол Ричи.

Има редица участия във филми и сериали, например „Ориндж Каунти – кварталът на богатите“, „Вероника Марс“, „Лас Вегас“.

През 2003, дни преди първите епизоди на риалити шоуто, в което участва, в интернет пространството набира популярност запис, на който се вижда как Парис Хилтън и тогавашният й интимен приятел правят секс. Слуховете са, че това произшествие е предварително планирано като реклама за предстоящата премиера, но самата Парис е шокирана и отрича. По-късно записът е официално пуснат в продажба и Парис Хилтън е спомената в надписите. Следва дело, което завършва с извънсъдебно споразумение.