Модна къща „Агресия” с грандиозно юбилейно ревю » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модна къща „Агресия” отбеляза юбилея си с грандиозно ревю „ 20 години Модна къща Агресия”. Залите в Кемпински хотел Зографски се оказаха малки, за да поберат всички желаещи да поздравят компанията и да се запознаят с последните модни тенденции, предложени от най-големия гигант в България за мъжка мода.

Събитието бе подчинено на обща кауза и всеки детайл бе свързан с нея: „Да си припомним позабравените ценности! В този свят на интернет, електронни книги и забързано ежедневие, да подсетим хората за истинските книги и така да провокираме у тях желанието да четат, и да не забравят важните неща в живота!”.

В духа на цялостната концепция – декорът визуализираше ретро библиотека, създаваща уют, топлина и респект, а официалните покани бяха във вид на книжка. На сцената Mr. Sax свиреше на саксофон, а в другия край – танцьори пресъздаваха мизансцен. Музиката за ревюто бе поверена на DJ Дони. На подиума дефилираха манекени, участвали в първото ревю на МК „Агресия”, заедно с топ модели на водещи агенции и момчета, които за първи път стъпват на сцена. Събитието уважиха гости от всички сфери на бизнеса, политиката, светските среди, спорта, изкуството и др.

„Агресия” представи колекция за сезон Пролет – Лято 2013. Облеклата бяха разделени в пет теми: Polo Ralph Lauren; спортно – елегантни; абитуриентски костюми; официални облекла; церемония.

Материите и тъканите са от водещи италиански и английски марки като Scabal, Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Loro Piana,Cerruti, Marzotto, Thomas Mason и Albini. Цветовете са разнообразни: свежи, по-ярки и пъстри в абитуриентските предложения, до класически и стилни в елегантните и официални костюми. Смели съчетания на цветове и материи, комбинации на специално изработени платове с щампи и екстравагантни аксесоари допълват с колорит най-новата колекция на МК „Агресия”.