Рекламни материали

1
Добави коментар
postera
postera

Печатните рекламни материали са значителна част за всеки бизнес. Това е една от най-важните инвестиции и вложения. Всеки бизнес има нужда от рекламни материали. Рекламните материали не са лукс, а необходимост, която помага на бизнеса да се развива. Дори и най-големите и богати компании разполагат с купища рекламни материали.
Когато желаете да покажете предлаганите от Вас продукти и стоки, които произвеждате или търгувате с тях, се налага да изработите рекламни материали с различно приложение. Ние можем да помогнем със съвет, да ви консултираме, кое е най-подходящо като се съобразим с вашите изисквания, възможности и потребности.
Рекламни материали, които най-често се ползват от бизнес средите са визитки, бланки, брошури, плакати, флаери, каталози, менюта и много други. Всеки един от изброените рекламни материали има своето приложение. Разбира се, дизайнът също е от значение за да бъде един рекламен продукт привлекателен, запомнящ се и да си свърши добре работата.
Предлагаме на нашите клиенти широка гама рекламни материали, отпечатани на дигитален, офсетов, широкоформатен и директен печат с високо качество и прецизна изработка на крайното изделие.
Дигиталният печат се използва за малки и средни тиражи със същото високо качество на изображението, както при офсетовият печат. Рекламни материали, които се отпечатват чрез дигитален печат са визитки, флаери, плакати, каталози, дипляни, менюта, подложки, вложки, стикери, уоблери, покани, картички, календари, пирамидки и други. Ако нямате нужда от хиляди бройки печатни рекламни материали, а са ви необходими единични или няколко стотин броя, това е най-оптималният възможен вариант за вас. Довършителните процеси като ламиниране, подвързване с телчета, болтове, спирали и др. ще направят рекламните материали, с които да представяте фирмата си с привлекателна и представителна визия. Ако нямате готов проект, който да отпечатате, ние разполагаме с професионални графични дизайнери, с натрупан опит, които да проектират и изработят това, което Ви е необходимо като рекламни материали.
Офсетов печат се използва за средни и големи тиражи в стотици, хиляди и десетки хиляди копия. Колкото по-голям е тиражът, цената на копие е по-ниска. Качеството на печат върху картон и хартия е перфектно. Това е една от най-често използваните технологии за фирми с големи потребности на печатни рекламни материали. При офсетовия печат довършителните процеси позволяват визията на рекламните материали да бъде с ефектна и луксозна визия. Ламиниране, частично и цялостно УВ лакиране, топъл печат, сухо преге, щанцоване, биговане и др.
Широкоформатният печат се използва предимно за рекламни материали във външна реклама. Брандиране на витрини с ПВЦ и Перфо фолио, Брандиране на автомобили, каширане на фолио върху плоскости подходящи за табели, хартия, винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, беклит, канаваца, фикс банер филм.
Директеният печат е подходящ за печат на многоцветни детайли с високо качество върху рекламни сувенири и предмети с нестандартна форма. Възможност за обемен печат, бял печат и ув лак. Чрез директния печат може да брандирате ефектни, стандартни и нестандартни рекламни материали.

Рекламни материали