Избери бански за лятото …

1
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Избери бански за лятото …

18:47, 25 Февруари 2013

  Наближава лятото, а с него нарастват копнежите по слънце, море и желания. Имате нужда от свежи идеи и предложения за нови бански 2013 година, а ето и нашите подбрани идеи.

 

  Пролет-лято 2013 дава възможност за креативни плажни облекла. Тук може да намерите най-разчупените и нестандартни идеи за бански и най-елегантните облекла пренесени на плажа.

 

  Първите две предложения залагат на преливането с околната среда. И „замирисва на море“. Няма по невинна, сладка и нежна гледка от красотата на екзотичният бански тоалет. Обградете се в краските на природата с бански пролет-лято на Andrés Sardá.

 

  Адам и Ева сигурно биха били най-щастливите хора, ако в техни времена са съществували бански. И все пак, модата на бански пролет-лято 2013, предлага цялото многообразие от красотата и свежестта на природата, дори повече от смокиновите възможности в библията. Разгледайте прекрасната колекция плажни облекла на турския лейбъл Zeki.

 

  Вгледайте се в предложенията на колумбийските брандове и по-конкретно каталога на лейбъла Malai. Прелестно очарование струи от всеки детайл на слънчевите предложения за бански. Бъдете нежна, загадъчна и небрежна, обгърната в цветовете на дъгата и не спирайте да мечтаете за лятото!

  Много красота, сексапил и женственост извира от бански Victoria’s Secret. Какво по-добро предложение за плажен тоалет от съчетанието на две части. Нежно докосване, изящно оформяне на всяка извивка.

 

  Бъдете тигрицата на плажа. Обгърнете се в бански от две части в мотиви на зебра, тигър, гепард или леопард. Слейте се с  природата и дайте воля на амазонката във вас да представи прелестта на тялото си по най-съвършен начин.

 

  Предложенията бански 2013 на австралийския лейбъл Zimmermann са една страхотна възможност да превърнете идващото лято в неповторимо и оригинално изживяване.

 

  Като завършек на идеите за бански 2013 в модните тенденции ще добавим няколко плажни тоалета, които напомнят изискани вечерни тоалети и стилни дамски костюми.

 

  Множеството ултра, цветни и горещи предложения в разгара на летния сезон, ще направят дните ви още по-вълшебни. Предстоящата вълна от морски тоалети ще прелива в животински, страстни щампи и абстрактни форми на моделите.

« Назад към всички новини