Къща Венера – за една незабравима почивка в Тюленово

2
Добави коментар

Уважаеми посетители на сайта и бъдещи гости на къща „Венера”,

имаме удоволствието да Ви представим нашия обновен сайт, в който ще се запознаете или ще си припомните за красивия изглед и полъха на море, доброто настроение, с което се разхождате из градината, спокойните кътчета, където може да отдъхнете, или просто да изпиете по чаша кафе или освежителна напитка.  Междувременно, децата ще тичат на воля и ще се радват на детския кът, предвиден за тях.

Стараем се винаги да бъдем повече от стаи за отдих и да представим на нашите гости по малко история, интересни факти, предстоящи събития в района, атракции, туристически маршрути и екзотични плажове.
Къщата разполага с:

5 стаи за нощувки, с възможност за ползване на апартаменти с общ вход и санитарни възли; всяка стая предлага кабелна телевизия.

елегантен двор с красива цветна градина към входа на къщата,

зеленчукова и овощна площ с детска площадка и място за отдих,

възможност за самостоятелно приготвяне на обяд или вечеря, кафе и съхранение на продукти,

паркоместа пред двора на къщата, където удобно може да наблюдавате вашите автомобили.

За да направим престоя ви незабравим, ние се стремим да извлечем от района най-доброто и да ви запознаем с красотите на село Тюленово и околността. Предлагаме ви:

разходка с лодка по крайбрежието,

спортен риболов,

транспортиране до мястото на следващия рок концерт в района,

както и допълнителни услуги, за да бъдете удовлетворени от престоя си при нас.

 

Щастливи сме, когато се връщате отново при нас и се надяваме всеки следващ път да бъдем отново на ваше разположение и да можем да ви предложим най-доброто.

 

Приятно гледане…..