Вижте коя е кралицата на гафовете в ефир!

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Вижте коя е кралицата на гафовете в ефир!

Дали от напрежение, дали от прекалено престараване на нея определено не й върви

На Никол Станкулова определено не й върви, откакто е водеща в предаването „Денсинг старс“. При всяко свое появяване в ефир синоптичката прави поне по един гаф. Издънките й вече много започнаха да бият на очи.

Първия път Никол обърка името на Маги Халваджиян, наричайки го Джуджи, пишат от Kliuki.ws

Този път синоптичката объркала името на поп-фолк певицата Джина Стоева, наричайки я Джуна (това е името на известна руска гадателка). Изцепката на Станкулова успяла да разсмее искрено дори самата фолкаджийка. И този път гафът бе замазан и всичко продължило сякаш нищо не се е случило.

Красавицата прекалено много се стараела да докаже на шефовете си, че може да работи и друго освен да съобщава прогнозата за времето. Тя определено не успява да разчупи стереотипите от прогнозата за времето.

Никол Станкулова прафи гаф след гаф.

Синоптичката буквално изчита сценария си. Не се шегува нито с участниците, нито с колегите си и това я правело малко скучна в очите на зрителите.

Но за сметка на това, красивата Никол знае как да компенсира издънките си като водеща. Всеки път тя се появява в ефира на предаването като истинска кралица с великолепни дълги рокли, стилна прическа и грим.

Правда.бг препоръчва и: