Познахте ли го? Този сладур се превърна в рок легенда

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Познахте ли го? Този сладур се превърна в рок легенда

Сладурът от снимката успя да се превърне в едно от най-големите имена в рок историята

Леонард Албърт е роден на 26 май 1964 година в нюйоркския квартал Бруклин. Баща му е руски евреин, а майка му е с бахамски произход. На снимката Леонард е в прегръдките на майка си Рокси Рокър, която е актриса. На снимката малчуганът е по-скоро срамежлив и дори усмивката му е плаха, но с времето той ще се превърне в мечтата на милиони жени по цял свят. Досетихте ли се кой е сладурът на фотото?

Кой е сладурът с мама на детското фото?

Леонард Албърт още в ранно детство открива любовта към музиката. Той се научава да свири на китара, пиано и барабани, а когато е на 14 години, е да приет да учи в музикална школа. Така започва зашеметяващата кариера на Лени Кравиц.

Лени Кравиц

Днес несигурното момченце от снимката пораснал. 48-годишният Лени Кравиц е истинска легенда в музикалните среди, издал е 10 албума, има 7 награди Грами и множество други отличи. Той има дъщеря на име Зоуи от актрисата Лиса Бонет, с която е разведен. Той е имал връзки с едни от най-красивите жени в шоу бизнеса, сред които са Наоми Кембъл, Кайли Миноуг, Ванеса Паради, Адриана Лима, Никол Кидман и Натали Имбрулия.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: