Най-големият мол в България Paradise Center отваря врати на 28 март видяна 5028 коментари 0

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

На 28 март в 11 часа в София ще бъде открита най-новата забележителност за България – най-големият търговски център у нас Paradise Centеr.

Поредица от приятни изненади очакват гостите още в първия ден на откриването. Много подаръци и забавления, предложени от най-добрите български музиканти, артисти и танцьори, ще превърнат престоя в Paradise Centеr в истински Фестивал на пазаруването. Сред специалните гости ще е и една от най-актуалните звезди на световната музикална сцена Deep Low T, който завладя музикалните класации със супер хита си Casablanca. Единствено в Paradise Centеr неговите фенове ще имат възможност да се снимат с него и да получат автограф.

Paradise Centеr е най-мащабният проект в България със 190 000 хил.кв.м. разгърната застроена площ и без аналог от архитектурна гледна точка в Европа. Дизайнът на мола е дело на английското архитектурно студио RTKL. Със своята 40-годишна история и с над 4 млн. проектирана търговска площ, RTKL е едно от водещите архитектурни бюра в света.

Основната идея в концепцията е синергията между човека и природата, която е въплътена, както в логото на проекта, така и във всеки един детайл от сградата.

Затова в Paradise Centеr са обособени четири интериорни зони – булевард, каньон, тераса и градина, които ще се открояват с различна концепция и стил.

Първата зона, Булевардът – ще е истинска търговска улица, с тротоар, дървета, модни магазини от висок и средно висок клас, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци. Каньонът и Терасата са други две зони в Paradise Centеr центъра, които са с провокативен дизайн и са емблематични за интериора на мола.

В сърцето на проекта е естествената Градина – сред дневна светлина два водопада и езеро с мост ще са разположени в централния атриум.

„Paradise Centеr“ е с най-добрата стратегическа позиция от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Търговският център е разположен на три основни пътни артерии: бул. „Черни връх“ , ул. „Сребърна“ и бул. „Тодор Каблешков“. Удължаването на метролиния М2 предвижда метростанция „Парадайс“ с директен вход към -1 ниво на търговският център.“, коментира Марин Караколев, говорител на Paradise Center. „Локацията, заедно с отличния микс от търговски марки, които ще предложи, превръщат Paradise Center в най-добрата дестинация за пазаруване, развлечения и отдих за всички възрастови групи.” – допълва той.

Всички големи международни вериги, представени у нас, откриват свой ключов обект в Paradise Centеr, като с него ще предложат своите най-нови концепции за България и региона. Collective, Canali, Polo Ralph Lauren, Vogue, Dirk Bikkembergs със своя първи магазин в България, Cesare Paciotti и 4US  са само част от модните предложения. Водещата верига от Великобритания Marks & Spencer ще отвори своя първи за Балканите магазин с нов модерен стил, поднесен в “Concept 11”.

Първо за българския пазар ще бъде откриването на магазин Collective – мултибранд формат, в който се предлагат много от топ марките за ценители. Модните бижута и аксесоари Folli Follie също ще отворят своя първи самостоятелен магазин в Paradise Center. За пръв път в България ще стъпи и италианският магазин за детска мода Original Marines.

Така молът ще предложи уникална комбинация от среден и висок клас марки модни магазини и много забавления за цялото семейство, сред които басейн с олимпийски размери, най-голямата боулинг зала у нас, 14 кино салона, ново поколение зала за катерене и много други.