Ето какво се случва между Мария Игнатова и Петко Димитров

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ето какво се случва между Мария Игнатова и Петко Димитров

Петко Димитров се хвали в социалната мрежа

Бившият съпруг на чаровната водеща Мария Игнатова се изфука със снимка в личния си профил във Фейсбук, на която се виждат те двамата усмихнати и прегърнати доста близко един до друг. Бизнесменът Петко Димитров, който е един от най-желаните ергени, споделя, че той и бившата му съпруга са в прекрасни отношения, пишат от БЛИЦ. Като доказателство за това той публикува и актуалната снимка с Мария.

Мария Игнатова и Петко Димитров

Кадърът е озаглавен „Мама“. Припомняме, че Мария Игнатова и Петко Димитров имат 5 годишен син. Бизнесменът и плейбой е имал връзки с едни от най-красивите жени в българския шоубизнес, но с този кадър той недвусмислено показва, че Мария е специална. Тя е майка на детето му и въпреки че те двамата са разведени, тя винаги ще бъде част от живота му. Не е ли прекрасно това!

По настоящем Мария Игнатова има връзка със своя колега Димитър Рачков. Те двамата живеят заедно. Не е известно Петко Димитров да има жена до себе си в момента, но витаят доста слухове за вероятна афера между него и танцьорката му по танци Яна от шоуто Денсинг старс. Яна пък от своя страна е половинка на певеца Орлин Павлов, с когото се залюбиха през изминалия сезон на същото шоу. Дали пък Яна и Петко наистина не крият нещо?

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: