Яна Маринова става водеща на Гласът на България

12
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Вокалните двубои в „Гласът на България“ стават безпощадни. Треньорите вече изчерпаха правото си да откраднат участник от чужд отбор и всяка една битка се превръща в безмилостно състезание.

Харесай страницата ни във Facebook

В новия епизод тази вечер „Purple rain“ на Prince ще взриви не само ринга, но и публиката в залата, а един мъж с необикновен глас ще докаже, че в България все още има много неоткрити таланти.

За част от изпълнителите вокалните битки ще бъдат път към успеха и концертите на живо, а за други, път, който ще ги свали от сцената на „Гласът на България“. Треньорите се разделят все по-болезнено с участници от своите отбори.

Напрежението ще накара Преслава да каже, че вече не издържа, а Вики ще направи много откровено обръщение към всички участници, които отпадат, като им каже, че ако искат, могат да постигнат всичко, независимо от това, че не продължат напред във формата.

Кои ще бъдат емблематичните двубои и неотразимите изпълнители на новия епизод на „Гласът на България”, зрителите ще видят във вторник от 20:30 часа по bTV.

Междувременно стана ясно, че актрисата Яна Маринова, добила слава със сериала „Стъклен дом“, става част от шоуто. Тя ще води концертите на живо заедно с Мартен.

„Доста си поплаквам от вълнение, ще имат една ревлива водеща“, признава Маринова. Тя се шегува със специфичния си глас, че на негов фон ще изпъкнат гласовете на участниците.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It