Нов мол откриват в София – Edna.bg

11
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Молът ще предлага среден и висок клас модни марки, басейн с олимпийски размери, най-голямата боулинг зала у нас, 14 киносалона, зала за катерене и лунапарк

Снимка:
paradise-center.com

На 28 март жителите на София ще се сдобият с чисто нов мол, който ще отвори врати точно в 11,00 часа. Името му е „Paradise Center“ (намира се на бул. „Черни връх“ 100), като основната идея при неговото построяване е била да се запази синергията между човека и природата с помощта на множеството живи растения и дървета, които са посадени във вътрешната и външна част на сградата, чиято разгърната застроена площ е 190 хиляди кв.м.

В централния атриум на мола пък се намира градина с два водопада, езеро и мост.

Почти навсякъде в сградата са обособени зелени кътове с растения и дървета

Снимка: paradise-center.com

Освен това отвън до самия мол е изграден и лунапарк с интересни атракциони. Ще бъдат обособени и четири различни по концепция и стил интериорни зони. Булевардът пред сградата пък прилича на истинска търговска улица, с тротоар, дървета, модни магазини от висок и средно висок клас, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци.

„Каньонът“ и „Терасата“ са другите две зони в „Paradise Centеr“, които са с провокативен дизайн. Всички големи международни модни вериги, представени у нас, откриват свой ключов обект в новия мол.

Така молът ще предложи комбинация от магазини и редица забавления за цялото семейство, сред които басейн с олимпийски размери, най-голямата боулинг зала у нас, 14 киносалона, ново поколение зала за катерене и много други съоръжения.

Британският изпълнител Low Deep T ще представи на живо най-известните си песни специално за откриването на „Paradise Center“

Снимка: paradise-center.com

Специално за откриването на мола пристига британският хаус изпълнител, композитор и продуцент Low Deep T (Лоу Дийп Ти), който нашумя в България с песента „Casablanca“.

Българските му фенове ще могат да се срещнат и да получат автограф от него на място.

Комбинацията от соул елементи със заразителни бийтове, мелодии и дрийм вокали са в основата на печелившата формула за певеца, а плътният глас в съчетание с модерни афро-бийтове – са причината той често да бъде сравняван с музикалното величие Бари Уайт.