Пролетната колекция на Blumarine събра ценителките на марката » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Едни от най-изтънчените дами у нас, ценителки на женствената марка Blumarine се събраха да отпразнуват пролетно-лятната колекция, в бутика на Астела. На спиращите дъха тоалети от приказната колекция се насладиха бизнесдамата Ивана Скендерова, Бояна Шарлопова, Капка Амзина, топ-моделът Руми Кръстева, Таня Скринска, Пола Найденова, Гери Дончева и др.

Гостите имаха удоволствието да опитат от деликатно пенливо вино и ягоди с шоколад, а френски макарони само допълваха сладостта и красотата на вечерта. Едни от най-добрите ни манекенки имаха възможността да представят ефирните и преливащи от цветове тоалети на Blumarine.

Надин, Фани и мис България 2012 Габриела Василева представиха елегантни, дълги до земята поли, изработени от висококачествена коприна и цветове напомнящи ботаническа градина. Кройките и линиите на роклите, коя от коя по-красива, приканваха любопитството на гостите на дизайнерката Аля Милушева.

Цветовете буквално преливаха. Акцент в колекцията бяха ефектни туники с ръкави солей и кокетни рокли до колената, изработени от красиви и нежни дантели, които подчертаваха женствеността на момичетата. Един от най-запомнящите се моменти в колекцията бе дълга сребриста рокля, от дантела и тюл, инкростирана с кристали Swarovski, представена по изключително елегантен начин от Мис България 2011 Ваня Пенева.

За поредна година професионалистите от Mac Cosmetics се погрижиха за грима, като продължиха идеята на Aнна Молинари за естествен макиаж.