Петко и Яна проговориха за чувствата си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Петко и Яна проговориха за чувствата си

Танцовите партньори най-накрая проговориха за взаимоотношенията си

Привлекателният бизнесмен Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова предизвикаха коментари, които пък се превърнаха в пикантни клюки в общественото пространство. Спряганите за любовна двойка Петко и Яна решиха най-накрая да проговорят за взаимоотношенията и чувствата си един към друг. Това се случи в ексклузивно интервю за списание LOVE style.

Петко и Яна

„Харесвам Яна и не го крия. Няма нещо, което да не харесвам в нея. След като до мен има жена като нея, ако не ми трепва нещо, то веднага ще отида на доктор”, откровен бе Петко Димитров, който е един от най-желаните ергени.
Привлекателната Яна отрече да се е разделила с приятеля си Орлин Павлов, с който се залюбиха в същия шоу формат преди време и дори станаха победители (припомнете си ги във видеото по-долу). За раздялата на Яна и Орлин се шушука още от Вип Брадър, когато тя не се появи да подкрепи любимия си, който отново спечели. „Имаме много хубава връзка с Орлин. Не се ревнуваме”, твърди танцьорката, но все пак тя не може да каже на черното бяло и описа партньора си Петко като хубав мъж и си призна, че най-много харесва „бялата му усмивка“, пишат от actualno.com.

Мария и Петко

Петко на свой ред отрече отново да се е събрал с бившата си жена Мария Игнатова, с която имат 5-годишен син. Те са много близки и тя винаги му изпраща есемеси след представянето му в „Денсинг старс“.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: