Истинско алое

1
Добави коментар
pdimitrova
pdimitrova

“Растение на безсмъртието”…Чудите се кое е то? Това е едно от многото наименования на чудодейното алое вера. През вековете то е доказало силата на лечебните си свойства и е придобило славата на едно от най-популярните и полезни растения. Алое вера (в превод „истинско алое”) е същинска съкровищница за ценни вещества, защото съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина. Ключът към това богатство са листата, които „захранват“ растението. Ако откъснете Алое Вера от почвата, то може да живее няколко месеца именно благодарение на листата си, които поддържат цялото растение.

За да бъде наистина истинско, алое-то трябва да е добито по натурален начин. Био произходът на растението е гаранция, че всички ценни съставки ще действат по предназначение и ще се постигне желания ефект. Ето защо експертите от изследователския институт на LOGONA са се доверили на силата на алое вера в серията за нежно „Почистване на лицето за всеки тип кожа”.

Био алое в комбинация с био роза – чудесен тандем, който премахва замърсяванията по кожата като едновременно с това я хидратира и я прави  гладка и мека на допир. Био сертифицираните почистващи продукти на LOGONA от серията „Почистване на лицето за всеки тип кожа” са веган, отговарят на изискванията за био производство на суровините и се предлагат в разнообразни варианти в зависимост от индивидуалните предпочитания.

Заедно с останалите почистващи продукти на LOGONA, тези с алое са най-добрите почистващи средства, с които да започваме и завършваме деня.

Масло за сваляне на грим Био роза и алое. Екстрактът от алое действа овлажняващо, заздравяващо и противовъзпалително при раздразнена кожа. Богатото на ненаситни мастни киселини, масло от дива роза стимулира оздравителните процеси. Продуктът премахва деликатно грима от миглите, чувствителната зона около очите и устата.

Меки тампони за сваляне на грим Био Роза и Алое. Изключително удобни тампони от био памук, с които лесно и бързо премахвате дори тежкия грим. Освен основните съставки, продуктът съдържа и масло от жожоба, което обогатява кожата с витамин Е и минерали.

Почистващи мокри кърпички Био Роза и Алое. В компактна опаковка, те са под ръка по всяко време. Меката кърпичка от био памук премахва и най-малките следи дори от вечерния грим, успокоява кожата и я балансира чрез екстракта от маточина в състава си.

Почистващ гел Био алое. Подходящ за използване сутрин и вечер, за цялостно почистване на лицето, шията и деколтето. Екстрактът от био роза Дамасценас успокоява кожата, екстрактът от био липа облекчава раздразненията, а екстрактът от био алое завършва действието на гела с овлажняващ и противовъзпалителен ефект.

Крем ексфолиант Био алое. Един или два пъти седмично, специалистите препоръчват дълбоко почистване на порите на кожата. Ексфолиантът с био алое,  масло от дива роза, масло от жожоба, бадемово масло, зехтин, екстракт от роза и зелен чай, е идеалният продукт за дълбоко и внимателно почистване на кожата и обогатяването й с нужните витамини.

„Най-важната стъпка към перфектната визия е чистата кожа“. Това казва Петя от АРМИНА на всички наши събития и работилници. Тя продължава да се чуди защо много жени купуват много кремове и малко почистващи. Вие не сте от тях, нали?