Сидеров: За мен Марин Райков е простак | TemaDaily.bg – Темите на деня

1
Добави коментар
temadaily
temadaily

Сидеров: За мен Марин Райков е простак
Сидеров щурмува МС, журналистите не могат да влязат

28 Март 2013 11:56
1

принтирай

|

текст

Лидерът на Атака Волен Сидеров и днес, заедно с група бивши народни представители от партията, влязоха в сградата на Министерски съвет с намерение да присъстват на заседанието на кабинета. Преди това Сидеров е направил безуспешен опит да влезе с журналистическата си карта на телевизия „Алфа“, но му е отказано, защото не е акредитиран.

Въпреки че не бе допуснат да премине през пропуска на сградата на Министерски съвет, Сидеров остана на входа като обясни, че ще напусне само и единствено след като разговаря с главния секретар на Министерски съвет или с представител на кабинета. Лидерът на партията иска обяснение защо не може да бъде допуснат да присъства на министерското заседание заедно с членовете на партията.

Сидеров си позволи да отправи обиди към служебния премиер като заяви: „Марин Райков за мен е един простак, който ни унижава да стоим на входа“. Той дори се опита да влезе със сила, но бе възпрепятстван от охраната.

Сидеров и представителите на „Атака“ буквално са барикадирали входа на Министерски съвет близо час. Заради него журналистите, дошли да отразят второто правителствено заседание, не могат да влязат също. Пред сградата на „Дондуков“ 1 са се събрали около стотина членове и симпатизанти на „Атака“, за да искат откритост на правителствените заседания.

 

източник: БТА

Тагове: Волен Сидеров Марин Райков Министерски съвет Атака