Захари Бахаров стана баща за втори път

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Двамата решиха да кръстят дъщеря си Кая. Малката се появи на бял свят под грижите на лекарите в „Шейново“. Щастливите родители благодарят да д-р Начко Чалманов и целия екип, помогнал на малката да поеме първата си глътка живот.
 
Кая е второто дете на Диана и Захари. Синът им Максим вече е на 3 г. и сега е горд батко на 3-килограмова красавица. В скорошно интервю Алексиева сподели, че Захари няма да излиза в отпуск по бащинство заради второто си дете. Самата Диди беше в добра форма по време на бременността. Звездната двойка дори успя да заснеме рекламна фотосесия дни преди раждането.

Вижте снимки на двойката >>

Във филмографията на 33-годишния Захари Бахаров са филмите „Корпорация война“ („War, Inc.“ – САЩ, 2008), „Стъклената река“ (2009), „Love.net“ (2011), „Операция „Шменти капели“ (2011), „Цахес“ (2012), „El Gringo“ (САЩ, 2012) и др. В телевизионен ефир е запоняща се ролята му на Иво Андонов в сериала на БНТ „Под прикритие“, водещ е и на гейм шоуто „Национална лотария“ по Нова ТВ.

Преди завръщането си в TV7 през февруари 2013 г., Диана Алексиева стана популярна като автор на рубриката „Необичайните заподозрени“ в неделния блок „Станция Нова“ по Нова ТВ, водещ на рубриката „Светска хроника“ от старта на „Факторът Кошлуков“ по TV7 и като водещ на дамското токшоу „Запазено за жени“ по телевизия Pro.bg. Преди това, Диди бе водещ на музикалната класация „Българският Топ 100″ по bTV, участва и в риалити шоуто „Форт Бояр“ по bTV.