Харесва ли ви? Вижте Аксиния без грим

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Харесва ли ви? Вижте Аксиния без грим

Ето как изглежда поп певицата без макиаж

Звездата от последния сезон на „ВИП Брадър“ Аксиния твърде малко се задържа във формата. За сметка на това успя да провокира зрителите с външния си вид. И докато в шоуто фокусът на внимание бе насочен предимно към отношенията й с Багата, много от форумци се чудят дали певицата и фитнес инструктор изглежда така привлекателна и без грим.

Аксиния се показа без грим

В предаването почти нямахме възможност да видим, но за сметка на това тези дни самата Аксиния пусна свои снимки без макиаж. Певицата определено изглежда твърде различна, а освен всичко друго и стряскащо слаба.

С изключение на силиконовите й придобивки Аксиния почти няма с какво да се похвали. Певицата е изключително отслабнала и това си личи.

С грим певицата е много по-различна

Особено силно впечатление правят твърде изострените черти на лицето й. Само за сравнение с фотошоп красавицата изглежда доста по-добре и по-нормално.

В мрежата вече се чуха коментари, че може би е болна от анорексия. Някои дори припомниха, че докато бе в Къщата тя почти не се хранеше и бе твърде заета да тренира. Дали Аксиния се е вманиачила на тема фигура е вярно засега не е ясно. Но е факт, че певицата е неузнаваема без грим.

Клюки.вс препоръчва и: