H&M откри 8-мия си магазин в България в Paradise Center видяна 1663 коментари 0

2
Добави коментар

В 11:00 часа вчера H&M отвори врати на своя четвърти магазин в София.

Магазинът привлече над 300 души на опашка минути след откриването на Paradise Center – първия по рода си лайфстайл мол у нас, намиращ се на бул. Черни връх №100.

Асен Динолов, управител на магазина, и Антония Шелдорова, продавач-консултант, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.

„Вълнуващо е да открием магазин в прекрасна шопинг дестинация като Paradise Center. Стремим се винаги да отговаряме на изискванията на своите клиенти за качествена световна мода, достъпни цени и страхотно шопинг изживяване. Убедени сме, че H&M ще продължи да се развива добре в България и че ще вдъхновяваме клиентите си да формират своя личен стил”, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

Карти-ваучер на стойност 20 лв. получиха първите сто клиенти на осмия H&M магазин в България.

Още от самото откриване клиентите на H&M Paradise Center ще могат да се включат в инициативата на шведския бранд за събиране на стари или ненужни дрехи, като по този начин помагат за тяхното повторно използване и рециклиране. Кампанията, която вече е достъпна във всички магазини на H&M у нас, цели осигуряването на по-устойчиво бъдеще на модата чрез намаляване на текстилния отпадък. Клиентите имат възможност да връщат максимум по две торби с дрехи на ден, независимо от тяхната марка и състояние. В замяна на това те ще получават 15% отстъпка на продукт по избор при следваща покупка.

Магазинът на H&M в Paradise Center е разположен на площ от 2 500 кв. м. и ще включва концепциите Ladies, Men, Kids, Youth, H&M Sport, Man Modern Classic, HM+, Accessories, Mama и Men Dressed. Ще бъде отворен за посетители всеки ден от 10 до 22 ч.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. и днес откри 8-ми магазин в България. На 5 април шведската модна компания за първи път ще отвори едновременно два отделни магазина в един и същи шопинг център. Те ще са разположени в Mall of Sofia, като единият ще предлагаизцяло детски мода, а вторият – колекции за мъже, жени и младежи.