Съпруг 13 години пребива и изнасилва жена си пред очите на децата си

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Кмет спасява изстрадалата съпруга в общинско жилище

Фризьорката Милена от Варна цели 13 години е била малтретирана от съпруга си Васил пред очите на двете й деца Ани и Дани. Те ставали свидетели как той души майка им и я пребивал. Жената се решила да напусне съпруга си едва когато той вдигнал ръка на голямата й дъщеря Ани. “Това бе капката, която преля чашата”, разказва изстрадалата варненка. В началото бракът й вървял гладко. С течение на времето съпругът й Васил започнал да пие, но алкохолът не отключвал агресията му, смята Милена. “В трезво състояние той ставаше зъл”, разказва младата жена в предаването “Предай нататък”.

Отначало тя отдавала промяната в поведението на мъжа си в лисата на деца. Милена имала проблеми със забременяването и чак на петата година от съвместното им съжителство успяла да зачене Дани. Появата на бебето обаче не променило нещата.

Първия си шамар варненката получила заради подправка, която не е сложила в манджата. След това той взел лютеницата, сложена на масата, и я запратил върху килима. Направил същото и с ориза. После накарал съпругата си да коленичи на пода и да почисти петната. От този момент нататък Васил започнал системно да бие половинката си.

“Лятото на миналата година ходих с дрехи с дълъг ръкав, за да не се виждат синините по ръцете ми. Челюстта ми беше насинена, тъй като ме хващаше за челюстта и ми блъскаше главата в стената”, разплаква се младата жена при спомена за насилието, което й е търпяла.

Васил не се свенил да посяга на съпругата си и пред Дани и Ани. Пред очите на 5-годишната Дани той я душил.

Тъй като Ани не е негова дъщеря, тя е от предишна връзка на Милена, той се държал и с нея зле. Често й казвал: “Виж се, какво си прасе”, а когато детето от обида се разплаквало, той подхвърлял: “Ти си надута и затова ревеш”.

Васил освен че е бил жена си, той я и изнасилвал. За този вид насилие тя трудно говори от срам. Шепнешком разказа на Наталия Симеонова за сексуалното унижение, на което е била подложена.

Когато събрала сили да напусне Васил, тя намерила подслон в кризисен център. За голяма нейна радост районният кмет Неделчо Михайлов, разбрал за преживяванията й от Наталия Симеонова, и й обеща общинско жилище. Той ще направи всичко възможно тя и децата й да влязат в него за 24 май.

Другата радостна новина за Милена била, че е спечелила делото за домашно насилие срещу мъжа си. На него вече му е забранено да приближава семейството си заради ограничителната заповед, която му е издадена.                                                                                                                      БЛИЦ

31/03/2013