Нова колекция оформящо бельо от TRIUMPH

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Нова колекция оформящо бельо от TRIUMPH
01 април 2013, понеделник 11:03:15 Europe/Istanbul

Triumph International е един от най-големите производители на бельо в световен мащаб, който е представен в повече от 120 страни. Компанията има над 36 400 служители, а годишният и оборот е над 2 милиарда швейцарски франка.

 

Колекцията Shape Sensation на Truimph преобръща представите за оформящо бельо. Благодарение на иновативните технологии, които дизайнерите използват, колекцията става с все по-модерна и атрактивна визия, и подчертава предимствата на женското тяло, без да прави компромиси с комфорта.

 

 

            Light Sensation е серия оформящо бельо, което е изработено от мек и лек микрофибър, съдържащ микрогранули от алое вера. Това спомага за запазване на еластичността и свежестта на кожата, а уникалното свойство на бельото се запазва, дори и след 100 изпирания. Краищата на бельото са оформени така, че то да не се забелязва под дрехите. Предлага се в лилаво, бледо и цикламено розово.

 

            Дизайнът на серията Amazing Sensation напомня за розетките на шлифованите диаманти. Изчистена линия, изкусно вградени детайли от прозрачна материя, и лазерно изрязани краища, правят бельото от тази серия секси и комфортно, като в същото време оформя тялото Ви перфектно.

 

            Бельото от серията Curvy Sensation е изработено от кръгообразно плетена материя, има безшевно вградени зони за пристягане на проблемните места, и едновременно с това е абсолютно невидимо под дрехите. Бельото е в романтичният цвят „пепел от рози”.

Публикувано в Бельо

от

admin