Горещи идеи за интимния живот

0
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Деца, работа, домакинство, кратка целувка за лека нощ (понякога малко по-топли страсти) и сън. И на следващия ден – същото. А къде остава интимният живот като понятие?

За съжаление при много двойки, особено с деца, той е мираж. За разнообразие пък въобще да не говорим. Какво е решението? Разпалване и поддържане на страстта с няколко горещи идеи, които да вмъкнете в ежедневните си взаимоотношения.

Бъдете смели и дръзки. Следващите предложения със сигурност ще накарат интимния ви живот да закипи.

SMS или имейл всеки път, когато помислите за партньора

Един наистина бърз и лесен начин за контакт, без да прекъсвате рязко заниманията на другия. Послание от типа „Обичам те и се надявам денят ти да минава добре” със сигурност ще сгрее сърцето на партньора ви и ще повдигне духа му, каквото и да прави. Ако пък си имате таен „код” за начало на любовна игра, можете умело да го вмъкнете в съобщението си и така да накарате любимия да копнее за момента, в който ще се прибере вкъщи.

Бъдете двойка за пример на обществени места

Дръжте се за ръце и флиртувайте един с друг докато си поръчвате вечеря в ресторанта или купувате билети за кино. Правете си комплименти, смейте се, демонстрирайте комфорт от близостта на другия. Хранете се един друг и се целувайте. Разбира се тук не говорим за невъздържано или инфантилно поведение. А за онези нежни милувки, които истински влюбените двойки си разменят и карат околните да им се радват искрено. Бъдете сигурни, че щом се приберете вкъщи, ще се почувствате дори още по-близки.

Събуждайте се и заспивайте с целувка

Целувката е една от рецептите за дълга и щастлива връзка. Затова се старайте да превърнете в навик размяната на целувка за добро утро и за лека нощ. Дори когато сте скарани. Съвсем скоро ще забележите, че когато по една или друга причина изневерите на този навик, ще усещате някаква празнота.

Пазарувайте заедно в секс – шоп

Първоначално може да се почувствате глупаво и неловко, но с много жени е така. Щом преодолеете първоначалното си смущение ще установите, че всъщност в това преживяване има нещо много вълнуващо. Може би половинката ви ще сподели някоя своя тайна фантазия, която би искал да реализирате заедно. Или пък ще се посмеете на воля на различните джаджи, които се предлагат. А може би ще се изненадате колко добре всъщност познавате интимните предпочитания на другия.

Всъщност никой не е казал, че трябва да купувате нещо прекалено екстравагантно. Дори един лубрикант или секси бельо ще повдигнат настроението ви и ще накарат и двама ви да очаквате с нетърпение момента, в който ще ги изпробвате. Пък и в крайна сметка, с кого, ако не с партньора ви ще споделите какво ви възбужда?!

Правете секс навсякъде освен в спалнята

По презумпция, спалнята е мястото за горещи преживявания. Но не, ако двамата сте настроени авантюристично и обичате разнообразието (а то е наложително за поддържането на страстта в интимната връзка). Затова довечера съблазнете половинката си на канапето в хола. Или в кухнята докато приготвяте вечерята. А защо не докато се къпе банята? Дори в гаража!

Престорете се, че не сте го чули, когато задъхан ви предложи да се преместите в спалнята. И се отдайте на момента – ще видите колко по-удовлетворени и щастливи ще заспите в леглото си след това.

Изпробвайте нова поза всяка седмица в продължение на месец

Сега е моментът да отворите наръчника по Кама Сутра и да позволите на въображението ви да се развихри. Бъдете спонтанни и правете онова, което ви хрумва на момента. Така ще откриете нови начини за наслада, ще разберете повече за вкусовете на другия и ще позволите на експериментирането да измести рутината.

Гледайте забранени програми заедно

Също както пазаруването в секс – шоп, важно е да преодолеете първоначалното смущение. Да не говорим, че много мъже тайничко гледат програмите за възрастни. Защо не споделяте заедно този момент – поне от време навреме. Дори да предпочитате по-нежните ласки, бъдете сигурни, че и така можете да научите много един за друг. 

Една седмица не казвайте на любимия си какво да прави

Сещате ли се за образа на Линет от сериала „Отчаяни съпруги”, която почти провали брака си заради неконтролируемото желание да контролира всичко и всички около себе си? Да, и вие като нея го правите с добри намерения и защото сте предвидили изхода от дадена ситуация по-рано. Но с постоянното си „нареждане” звучите по-скоро като майка и карате партньора си да издига защитна стена помежду ви.

Затова просто си наложете, в рамките на една седмица да предхапвате езика си всеки път, когато той направи нещо, което не се вписва във вашите виждания. Бъдете сигурни, че промяната ще има ефект. Положителен!