ТОП 5: Приложения за редактиране на снимки на Вашия iPad

1
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Редактирането на снимки на iPad, безспорно е изключително приятно и лесно занимание, благодарение на големия и лъскав сензорен екран.

Въоръжени с цял набор от безплатни или платени приложения за обработка, Вие можете да манипулирате снимките си до най-малкия детайл.

Вижте кратък топ 5 на апликейшъните и открийте своя най-подходящ партньор.

1. Photoshop Express – безплатно

Ако досега използвахте photoshop.com, трябва да знаете, че Photoshop Express е естественото продължение на тази услуга за iPad. Adobe позволява споделянето на изображения между онлайн акаунта и устройството Ви, както и ползването на повечето функции от сайта. Редактирането на снимки с това приложение е просто и приятно, а срещу £1.99 получавате и пакет с невероятни ефекти.

2. Photogene за iPad – £1.99

Най-доброто решение за редактиране на снимки на iPad! От премахването на ефекта “червени очи” до създаването на колажи – Photogene ще се справи с тези, както и редица други функции. Освен това, ако обичате да снимате и притежавате DSLR фотоапарат, ще се радвате да знаете, че приложението може да отваря много големи файлове, както и да експортва до 21MP резолюция.

3. Luminance – £0.69

Приложението съчетава елегантен интерфейс с професионални функции за редактиране. Един от плюсовете му е, че всеки ефект се добавя като нов слой на снимката, така че да виждате как би изглеждала тя, без да се налага да затваряте всеки поотделно и да започвате отначало всеки път.

4. Filterstorm – £2.49

Ако сте запалени по фотографията, Вие ще заобичате Filterstorm! Той е проектиран, за да задоволи всяка нужда на Вашия iPad или iPhone. Разполага с набор от инструменти за сериозни фотографи, а не измамни готови ефекти. Можете да се сдобиете с него в AppStore срещу £2.49.

5. Photo Toaster Jr. – безплатно

PhotoToaster младши е снабден с изобилие от “one-click” ефекти и настройки, които Ви позволяват моментално подобряване на Вашите снимки.