Бързи Kредити Oнлайн Заеми и Kредити с Лична Карта – WebBroker

13
Добави коментар
vladoinchovski
vladoinchovski

Детайли

http://www.webbroker.bg/krediti

Бързи кредити-Как да вземете бърз онлайн кредит? Лесен заем за минути!

ВИДЕО – Как се кандидатства онлайн за заем към Бърза Каса до 700лв.?

Друга опция за кредита е да се информирате от многото компании които са наши партньори.

Изберете видът на кредита който желаете, ипотечен, заем, бизнес, за инвестиция,или оборотни средства, студентски или потребителски кредит от небанкова институция.

Изберете компания и посетете най близкият до вас офис на Уеб Брокер!

В случай, че не сте сигурни и се нуждаете от профисионална помощ или компетентен съвет, ние можем да Ви помогнем, като направим запитване за нужният Ви заем,кредит вместо вас.Ще се отнесем с респект към вашият проблем,с нужното уважение зачитане и почит.Позовавайки се на нашето изградено добро име и съобразявайки се с вашите желания ще изпратим вашето запитване към всички компании които са наши партньори.

Кредити според предназначението си:

Потребителски заем-кредит-Кредитът се отпуска на физически или юредически лица, с цел закупуване на дадена стока или необходима услуга, обикновено без обезпечение.

Ипотечен кредит-отпускан с цел придобиване на недвижим имот, като обезпечението по кредита е ипотека върху самия имот, придобит със средствата от кредита, или друг имот, който служи за обезпечение.

За оборотни средства-Бизнес кредит отпускан на фирми с цел набавяне на оборотни средства, необходими за текущата дейност на фирмата, кредитна линия (напр. закупуване на суровини и материали за производството и т.н.).

Видове:

Потребителски и ипотечни, за физически лица или фирмени.

По отношение на обезпечението, кредита,заема може да бъде:

Обезпечен с някакъв материален финансов актив или договорен ангажимент,който гарантира изплащането на кредита от кредитополучателя.

Необезпечен кредит(krediti)-чието изплащане от кредитополучателя не е гарантирано с материални или договорни ангажименти,само с вяра и доверие.

Погасяване:

Съществуват различни схеми на погасяване:

На равни вноски—т.нар. анюитетни вноски.

На намаляващи вноски—равна главница плюс намаляваща лихва.

С гратисен период—отсрочване на началото на изплащането на главницата,дългът, клиента плаща само уговорената лихва по кредита.

 

BulgarianTOP.com