Объркваща работа

13
Добави коментар
lalchev
lalchev

Честно ви казвам, имам чувството, че се навлиза в някакво налудничаво нещо. И не знам кой, колко и как го хваща. 

Имам си на предвид първо  тия подскачания  по площадите. После, възхищението на пасуващите и спаменето с кадри и призиви де що може и разните статистики от вчера насам.

Поради моето крайно изказване за протестите имах един коментар, че всичко ми е объркано.

Ма може да са прочели само заглавието на блога, де да знам.

Сега да ги питам аз,  четат ли статистики? Де се виждат в тях?

Щото народа, гражданите, овцете и маймуните участвали в статистиката са казали, пак същия ще ни храни и гледа. Ако не, следващия – предишен.

Мисля, че статистите доста познават. И се почудвам.  Дали хората нещо не  са не  на себе си?! Дали не са вече  с предпочитания към садизъм и самоунищожение.

И пак старите, искукурдясали лица наредени за депутати. В проценти.

Още не знам кой е изкукурдясал и не помни. Щото старо, старо ма познава парите.

Дали определящи се за граждани нещо им куца и не знаят какво да правят освен да се събират на търпани. И на това отгоре накрая виновните на момента да са лидери в една статистика.

Вчера същите тия издигнали се за благото на държавата ( за кой ли път), започнали да се правят на улави. Да спорят аджаба, ако ги изберат как ще ни увеличават парите в джоба.

Та се сетих, как го увеличи последния. Сложи данък върху лихва -депозит в банка  и същи данък върху аренда от земя.

Но маймуните помнят три минути и затова са му дали най- голям шанс на предстоящите избори.

Аз като една загрижена гражданка искам да помогна още преди да ги изберат с няколко решения, как да ни увеличат доходите. Според статистиката  на харесвани за премиери.

1. Решение

Жените ще отглеждат кучета. Вместо Каракачанско куче или Българско, овчарско куче. Ще си съберат от улицата. Така за всеки по нещо.Улиците празни. Като ги изкъпят и гледат, стават прекрасни домашни любимци и храна.

Мъжете ще станат охранители. Или бодигардове. Ще охраняват електромерите, водомерите, мазетата и общите тревни площи от унищожение.

2.Решение

Работни места по магистралите.

Мъжете ще садят  гори, за да има кой да изсича.

Жените ще садят рози,  за да има кой да ги бере.

3.Решение

Всички започват работа за произвоство на  хапчета. Хапче за хляб, месо, щастие и всичко необходимо в живота

4. Решение.

Населението се преселва в пещерите на България. Да не плаща сметки. Спи, грижи се  за храна и пак спи. Това решение зависи от  търпението на пещерите и здравината им в сравнение с един панелен блок.

Налудностите ми свършиха. Но на ония в процентите сега им идват за увеличението на нашите пари в джоба. И като знам, че вече са ми го пълнилииии, си мисля. В момента бълнуват.

И много ги чуват!