Тази история ще ви накара да се замислите

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Тази история ще ви накара да се замислите

Морски свинчета спасиха стопанина си

В понеделник сутринта 24-годишен младеж от Гелзенкирхен, Германия, се събудил от безпокойтелните звуци на морските си свинчета. Малките му домашни любимци били неспокойни в своята клетка и по всякакъв начин се опитвали да събудят стопанина си и да привлекат вниманието му, съобщават от yahoo.de.

Морски свинчета се превърнаха в герои

Когато младежът се събудил забелязал гъст пушек в коридора, идващ от приземния етаж на сградата, в която живеел. Той веднага изскочил през прозореца и алармирал съседите си и пожарната. Огнеборците светкавично се отзовали на сигнала и загасили пожара. Няма сериозни нанесени щети. В сграда, в чиито избени помещения били подпалени кашони, имало и деца и възрастни хора, но никой друг от живущите нямал домашен любимец.
Ето как малките морски свинчета се оказали спасители не само на живота на стопанина си, но и на другите живущи в сградата.
Във вторник полицията съобщи, че кашоните са били запалени нарочно и пожарът не е избухнал сам. Търсят се свидетели, които да помогнат на разследването.
А вие ако си нямате домашен любимец, дали няма да обмислите варианта да си вземете поне морски свинчета, ако не куче?! Кой знае, може един ден да ви се отплатят по специален начин за грижите, които ще положите за тях.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: