Хотел Bellagio – Касандра, Халкидики. Почивка в Гърция

1
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Описание

Хотел Bellagio се намира в селището Фурка, на западния бряг на първия ръкав на Халкидики – Касандра, на 115 км от летището на Солун.
Хотелът се състои от основна сграда и триетажни вилички, разположени след борова гора, на 200 метра от плажа на много чисто и красиво море. Заобиколен е от 10 хектара градини и цветя. Предлага настаняване в комфортни и новообзаведени стаи, реновирани през 2013 г.
В близкия курорт Скала Фуркас, само на 2 км от хотела, можете да откриете редица начини да разнообразите вашата почивка като посетите традиционните рибни таверни, рибни ресторанти, барове, дискотеки и различни видове водни спортове.

Настаняване

Хотел Bellagio разполага с 80 стаи (160 легла). Всички те са оборудвани с баня, телефон, радио, хладилник, климатик, телевизор и частни просторни тераси, предлагащи великолепна гледка към морето и зеленината на гората. Извършва се всекидневно почистване на стаите. Смяня на хавлии и чаршафи се извършва на всеки три дни.

Хотелски услуги

В хотела основната сграда разполага с рецепция, лоби, ресторант, който предлага гръцка кухня; бар-басейн, предлагащ екзотични коктейли; снек-бар и механа с фолклорни вечери. Хотел Belladjio предлага на своите гости още: открит басейн, детски басейн, детска площадка, тенис корт, мултифункционално игрище, сейф на рецепция, безплатен паркинг, както и денонощна техническа поддръжка.