ЛЕЛЕ! Вижте Барби без грим

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Вижте Барби без грим

Легандарната Барби всъщност не е чак такава красавица

Създадената през 1959 година кукла Барби е еталон за красота на няколко поколения момиченца. Уникалната кукла има перфектни мерки и забележително лице. Тя е комбинация от всички неща, който една истинска жена-мечта трябва да притежава – сини очи и руса коса.
Но тук е моментът да отбележим, че Барби не е най-натуралната кукла. Перфетното лице на русокосата красавица е винаги гримирано. По този начин малките момиченца са под постоянното въздействие на Барби и неусетно формират критериите си за красиво и грозно покрай любимата си кукла.
Замисляли ли сте се как би изглеждала любимата кукла Барби без грим. Ние ще ви покажем:

Барби без грим

Това е доказателството, че никой не е перфектен, дори Барби.
Изведнъж жената-мечта Барби има подпухнали торбички под очите, проблемна кожа, скоби на зъбите, който не са перфектно бели, както сме свикнали. Тя е като всяка една обикновена жена без грим.
Тази отрезвяваща действителност е дело на потребител с ник „Eddi Aguirre“ в imgur (социална мрежа за споделяне на снимки и картинки), пишат от yahoo.de.

Перфектната Барби

От тук насетне оставяме изборът на вас дали да покажете тази снимка на дъщеря си и да й обясните кое всъщност е наистина красивото и кое е само повърхностна красота. Но все пак сме сигурни, че дори тази снимка не може да отнеме на Барби първото място сред куклите. Не случайно тя е легенда!

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=K-ahpKrg3tQ

Клюки.вс препоръчва и: