Studio A4

1
Добави коментар
a4studio
a4studio

За да бъде Вашата реклама безупречно качествена и достъпна Ви предлагаме да се възплозвате от нашите предложения за висококачествен широкоформатен печат с екосолвентни мастила върху винил, PVC фолио, перфо фолио, канава, хартия, мрежа и др.

 

*ПЕЧАТ*

Доказаните екосолвентни пигменти, отговарящи на всички европейски стандарти, осигуряват брилянтни и дълготрайни цветове, равен растер и плавни преливки върху всички познати медии с ширина до 180 см/ резолюция до 360*2880 dpi./

Високата скорост и изключително качество на печат, базирани на принт глави EPSON DX5, ни дават възможност да надминем очакванията Ви, преди уговорените срокове.

*ЛАМИНИРАНЕ*

Отпечатаните изображения са устоичиви на външни условия (3 години), но за по-добри резултати ще ламинираме изделията, с което ще удължим живота им и защитим от вандализъм

*РЯЗАНЕ ПО КОНТУР*

Изключително прецизно можем да изрежем отпечатаното с неправилна форма

 

продължава>

Рециклиране (зареждане, презареждане, рефил) на изхабените тонер касети е безспорно предпочитания ход пред закупуването на нов консуматив.

Оптимизирането на разходите за печат e основната причина, но да не забравяме, че едновременно с това допринасяте за опазване на околната среда.

Студио А4 Ви предлага бързо, професионално рециклиране на изчерпаните касети и най – изгодни цени за услугата с гаранция за качество.

продължава>