Тя е омъжена! Как да свалиш обвързана жена.

1
Добави коментар
Starlight
Starlight

 

Както вече сигурно е ясно, трудно можем да си наложим кой да ни привлече. Аз например се запознах преди няколко години с една красива жена, с която сме преживявали доста хубави моменти. Макар и редки, досегашните ни срещи бяха изключително приятни и изпълнени с напиращи емоции.

Тя е много привлекателна – висока, стройна, аристикратичен вид и маниери. Все пак обаче е запазила много от детското в себе си въпреки, че върви към 30те години. Станахме си много близки за изминалото време. И на двамата ни е пределно ясно обаче, че не можем да се радваме на съвместно бъдеще. Поради това и срещите ни са максимално редки. Аз в момента не търся никакво обвързване, а тя е омъжена и щастлива със своя съпруг, има и сладка дъщеричка.

При последния ни разговор ние отново се заприказвахме, споделяйки един на друг неща от живота си. Тя ми разказа за плановете си за ваканция идното лято – този път с приятелка поради натоварения график на мъжа й.

Описа ми и съпруга си – неподправен романтик, който й обръща внимание и прави всички онези малки мили жестове, за която една жена тайничко мечтае. Изобщо едва ли има какво повече да иска една млада омъжена жена от брака си. След това побъбрихме за всички неща, които са се случили през времето след последния ни разговор. Обстановката предразполагаше към спокоен и продължителен разговор – и двамата се бяхме настанили удобно и не се притеснявахме за нищо около нас.

Поради очевидни причини срещите ни бяха строго конфиденциални. Естеството на нейната професия позволяваше извинения във връзка с командировки в Европа по работа. Аз като необвързан нямах толкова големи затруднения, искаше се просто да не афиширам нашите отношения.

След последната й реплика обменихме още няколко за това, че си липсваме и нямаме търпение да се видим. Разбрахме се това да бъде съвсем скоро. Приключил разговора ни, аз бях съвсем спокоен и удовлетворен. Тук бих могъл да сложа съвсем логичен край на този разказ.

Неслучайно обаче пропуснах една много важна подробност, ключова за развитието на събитията по-нататък. По време на разговора ни аз попитах своята приятелка защо жена като нея – щастлива и доволна от брака си, желае толкова силно да продължи взаимоотношенията си с мен.

Изхождайки от нейния отговор успях да формулирам нуждите на една омъжена жена, а оттам и начините за един мъж да я съблазни.  За да го направя, ми се наложи многократно да я прекъсвам и да задавам допълнителни въпроси, опитвайки се да провокирам възможно най-искрени отговори.

Не всяка жена би могла да се поддаде на съблазън в днешни дни. Обикновено дамите се омъжват сравнително късно за човек със стабилно финансово положение, като има и солидна емоционална връзка с техния избраник. Ние се запленяваме от техния превъзходен външен вид, които ги превръща в прекомерно „апетитни хапки” за нашия вкус. При тях обаче, за наше съжаление и  тяхна радост, нещата са много по-сложни.

Някои жени идентифицират изневярата само със сексуален контакт. Те, получили това от нас, жовеят в пълна хармония с брачния си партньор. Към тази категория спадат всички еднократни страсти, бързи свалки в нощния клуб и спонтанни „сблъсъци”.

За други единствено самият секс е изневяра. Всичко по-невинно като флирт, срещи, свалки в мрежата и тем подобни са дреболии, които спокойно могат сами да си простят и да продължат своето неопетнено съществуване на смирени християнки. В най-сложния случай изневярата е не само на физическо ниво, а преминава и в измерението на емоциите.

Жената цени повече вашата психо-емоционална връзка и се привързва силно. Това развитие обикновено се дължи на недостатъчно романтика, внимание и ласки от страна на съпруга. Последният се отнася към жена си като към удобна вещ, без да обръща внимание на опитите й да го впечатли с някаква промяна във външния си вид – прическа, маникюр, рокля или нещо друго.

На базата на тази информация и различните форми на изневяра предлагам следната формулировка:

Най-разпространени причини за женската изневяра: –    Загуба на „онази искра” –    Не се усеща вече любовта на партньора –    Често отсъствие на съпруга от дома по една или друга причина –    Недостатъчно съвместни занимания или минали развлечения –    Твърде много грижи за децата, за което съпругът не оказва съдействие –    Липса на секс или на удоволствие от него –    Недостиг на интимност между съпрузите –    Загуба на доверие към партньора –    Липса на внимание към жената –    Липса на перспектива за съвместен живот и неговото развитие

Даже две от изброените по-горе причини са напълно достатъчни, за да разрушат напълно семейната идилия. Пренебрегвайки засега моралните аспекти на ситуацията, ще продължим нейното разискване.

В идеалния за всеки свободен мъж случай, омъжената жена ще търси просто секс. Тя се нуждае от някого, с когото да заволи натрупалия се сексуален апетит. След това би могла да го забрави, а при повторна нужда да намери нов или да потърси вече проверения любовник. Това е един доста често срещам вариант, поради което по-нататъшното му обсъждане е излишно.

Тук се сещам за една история, която ми разказа една млада жена. Сестрата на тази жена бе омъжена. Съвсем обичайно, нейният съпруг бил пристрастен към работата си, не отделял достатъчно време и внимание на жената и съответно сексуалният им живот бил сведен почти до нула.

Недоволната съпруга си намерила любовник, с когото от време на време се отдавала на плътски удоволствия. Тъй като се оказала много доволна от него, започнала да го препоръчка на всички свои приятелки. Оттам младият мъж се сдобил с неофициалното прозвище „спешна помощ”. Затова имай едно наум за прятелките на своята омъжена сексуална партньорка, ако попаднете в подобна ситуация.

След това кратко, но доста полезно лирическо отклонение, да се върнем към същността на темата. Има по-интересен случай от жената, търсеща само секс. Това е жената нуждаещата се от разбиране от своя любовник във всеки смисъл на думата. Как да се окажем желан партньор за такава жена, нуждаеща се от общуване и разбиране?

Излишно е да споменавам нуждата от конфиденциалност. Вероятно много ще ти се иска да се похвалиш на приятелите си, но не бива да го правиш в никакъв случай.

Излъчвай увереност. Жената трябва да е сигурна в теб, да знае, че я намираш за излкючително сексапилна и силно я желаеш. Тук има една важна уловка – жените обичат да да им се възхищават, но те трябва да се чувстват съблазнителките. В противен случай се губи интересът. Трябва да й дадеш да разбере, че бе могъл да бъдеш с много други стига да поискаш, но си избрал именно нея.

Още нещо – ако тя е в ролята на съблазнителката, трябва да й отвърнеш. Не бива обаче да си твърде напорист, за да не получиш етикета „Арогантен”, независимо, че може би просто не си бил наясно какво точно се иска от теб.

Проверки. Приготви се, че такива ще има доста често. Дори повече – възползвай се от това и обърни нещата в своя полза. Възбуди я още по-силно – както на интуитивно, така и на емоционално равнище. Обясни й, че напълно разбираш ситуацията , в която се намирате и нямаш никакво намерение да се месиш в брака й.  Кажи и също, че въпреки всичко има нещо, което изключително силно те привлича у нея, да го опишеш накратко и да й кажеш колко много ти харесва то.

В последната точка ще опиша нещо много важно. То е, което кара жените да ни задържат за дълго в своите мисли и чувства. Трябва да стане ясно, че реалният живот на мъже не се припокрива с представите на жената за него. Това е добре – нека тя развихри въображението си и сама завърши картината на мъжката личност.

Страните, които един мъж показва и тези, които оставя скрити са решаващи за вида на тази картина. Така в обстановката на добре познатото семейно огнище тя ще си предтавя всичко, което бихте могли да правите заедно и което тя никога не е правила със съпруга си. Дай време и воля на тази фантазия и ще станеш свидетел на нейната мощ.

Голяма грешка на много мъже е, че се концентрират единствено към своята същност без да дадат шанс на женското въображение. А то никак не е за подценяване. В заключение ще кажа, че като цяло има много малко случаи, в които си заслуважа занимаването с омъжена жена.

Автор: Сергей Гринглаз

Хареса ли ти статията? Ако е така – сподели я с другите, натискайки бутона по-надолу!