Почивка в Слънчев бряг- резервации на хотели в Слънчев бряг

3
Добави коментар

Почивка в Слънчев бряг- резервации на хотели в Слънчев бряг

Намаление за резервации над 7 дни

 Разположение 

           Слънчев бряг е най-големият и най-слънчевия морски курорт в България, с най-дългата и широката плажна ивица- повече от 9 километра на места достигаща до 60 метра широчина. Курортът се намира в непосредствена близост до древния град Несебър, който е включе в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Той се гордее с голямо разнообразие от новопостроените луксозни в Слънчев бряг „all inclusive“ хотели и комплекси с апартаменти, надвишаващи броя на всеки друг морски курорт в Европа! 

 Удобства за лятна почивка 

             Ако никога не сте били в България няма да знаете за тази страна в която Ви спира дъха от красотите. Разнообразието от ол инклузив хотели в Слънчев бряг варира от евтини 3 звездни хотели, разкошни 4 звезди и луксосзни 5 звездни хотели. Много от тях преминаха на обслужване през развитата вече форма на обслужване „all inclusive“ („ол инклузив“ е включено в цената, която заплащате предварително- много удобно за почивки и отдих). Всеки хотел с категория 4 звезди или пет звезди предлага външен басейн, основен ресторант, уютен лоби бар, а някой имат и казино. Само на 12 километра се намира прочутият клубен курорт Елените.

                  Слънчев бряг предлага прекрасна плажна ивица с покрита с фин златист пясък и естествени дюни, сред които растат над 16 редки растителни видове. Морската вода е кристално чиста с лек наклон в който се плискат вълните. Модерните „ол инклузив“ хотели в Слънчев бряг разполагат със транспорт осигуряващ екскурзии до съседните градчета. Няма колебанието срещано при океаните на приливи и отливи, както и няма опасни за човека риби. Разкошните озеленени паркове допринасящи за свежият въздух от близката планина и морски бриз правят горещите летни дни лесно поносими за всички почиващи в забележителните хотели в Слънчев бряг.

 Спорт и плаж 

Курортът предлага над 1700 часа на слънчево греене от май до октомври. Има стотици барове и ресторанти отворен ден и нощ да задоволят всеки вкус и изобилие от фантастични магазини продават всичко, което може да си представиш! Развлеченията включка Аквапарк на курорта, мини голф, картинг, конна езда, както и за водни спортове на плажа- скутери, джетове, парашут теглен от моторница, плажен волейбол. Можете също така да посетите историческия град Несебър наблизо или да поскитате по малките улици покрити с заоблени камъни и да посетите многото красиви ресторанти с изглед към залива.

  Екскурзии 

Има толкова много места, където можете да отидете, най-вълнуващото и комфортно в Слънчев Бряг „Балканско сафари“, „Сините планини“, „Екскурзии до Несебър и Созопол“, „Разходка с яхта“, „Риболов“, „Българското село „, винен тур с дегустация с приятна българска вечеря, разходка с лодка по река Roporamo, незабравима нощ в Ханска шатра. Така че, ако имате намерение да отидете, просто изпратете запитване на нашия офис в хотел Лагуна Парк, за да проверите нашата програма за екскурзии.

  Нощни развлечения  

Курортът разполага с толкова много нощни клубове, дискотеки и казина. Най-популярните дискотеки са Mania, Briliantin, Grand, Orange, Den Glide Viking, Лазур. По протежение на крайбрежната алея има купища ресторанти и кафетерии.