Мода за пълни дами 2013

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Туники, рокли, блузи с асиметричен край, нестандартни деколтета, рязани ръкави и голи рамена, баски и волани, плисета и драперии са актуални през новия сезон пролет-лято 2013 при модата за пищни дами.

Роклите са прави или разкроени, в различни дължини и 3/4 ръкави.Официалната макси мода  подчертава красивото деколте и поставя акцент върху талията.Малката черна рокля, която е подходяща за всякакъв повод, е сред актуалните модели.Безспорен хит този сезон ще бъде туниката, носеща  духа на  епохата от 80-те години.

Ето повече подробности за нейния силует, материи, цветове и успешни комбинации.

Материите, от които е изработена туниката, са леки, прозрачни и ефирни – 100% коприна, шифон, фин памучен плат.

Цветовете са слънчеви и ярки. Модерни са всички нюанси на жълтото, розовото, червеното, синьото, зеленото.

Моделите са:

„прилеп“ (туника с прилеп ръкави, които тръгват от талията и се стесняват на китките)„кимоно“ (този вариант е с широки квадратни ръкави, предницата се прихлупва)„прегърни ме“ (различава се от предишния тип по кройката на ръкава и по това, че има вталяване)„американско рамо“ (моделът е с широк процеп на врата, за да се виждат раменете).

Всеки един от гореизброените модели туники можете да комбинирате с дънки, панталони тип „капри“ (до средата на глезена, може да има и странични цепки), „морков“ (плътно прилепва по тялото, почти като клин) или прави тип „цигара“. Тези съчетания идеално се допълват от цветни  колани или панделки.

Внимание! Закръглените дами могат да носят ефирни туники с дължина до коляното. Добре е те да бъдат на флорални мотиви, които привличат погледа и отклоняват вниманието от недостатъците. Задължително е тази туника да бъде съчетана с прав панталон тип „цигара“ или клин.

 

5 модни трика

1.Подбирайте дрехи, по които има вертикални издължени рисунки или щампи. Нека орнаментите да са в тази посока. За предпочитане е тънкото райе или каре. Те оптически издължават  фигурата. Дрехите с вертикален релеф също придават много чар и стил.

2. Колкото по-дълъг е панталонът, полата или роклята, толкова по-добре ще ви стои, защото издължава и стеснява фигурата. Но дължина до средата на коленете също е много добър вариант.

3.Изберете  поли с A-линия, това е най-подходящата кройка за пола. Дългите поли с А-линия, създават усещането, че сте по-тънка и по-висока.

3.Следете за пропорциите на тялото си и  съобразявайте с него дрехите си. Ще изглеждате съвсем хармонично с по-едри бижута и с обемна прическа. Аксесоарите  трябва да са съобразени с размерите ви. Малките украшения и дребните детайли ще подчертаят едрата ви фигура и освен това рискувате изобщо да не бъдат забелязани.

4. Костюмите са стандартно офис облекло, ако ходите в делова среда на работа, избирайте сака, които не са вталени. Дължината им е добре да бъде поне под талията. По-добре без широки джобове, които оптически ви разширяват настрани.

5. Ниски обувки, тип „пантофки“ със сигурност няма да ви стоят добре. Подходящи са обувките с платформи или на висок ток, те удължават крака.

Най-хубавият аксесоар за всички  е доброто настроение и усмивката. Така че, не забравяйте, че каквото и да облечете и както и да изглеждате вие сте най-хубавата жена на света!