Скандално! Сашо Диков колабира по време на предаване!

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Сашо Диков беше на път да колабира по време на последното си предаване вчера. Колегите му от „Дикoff” са здраво притеснени за неговото здраве.

Водещият е получил хипертонична криза по време на предаването докато се надвиква с лидера на ДСБ Иван Костов. Белокосият водещ едва успял да запази самообладанието си, за да продължи нататък с предаването. Диков имал години наред проблеми с кръвното налягане и всеки път щом се ядоса го качвал рязко.

В събота следобед нещата обаче излезли напълно извън контрол. Водещият се вбесил толкова много, че стойностите на кръвното му ударили рисковани граници.

Колегите споделят, че той усетил, че лицето му пари и главата му ще се пръсне. В студиото обаче нямало апарат, за да му премерят веднага кръвното, но журналистът твърдял, че било много високо, защото усещал опасните симптоми, причинители на това. Освен огромната болка в главата си, брадичката му треперела, ръцете също. Самият той предупредил, че може да изгуби контрол и да колабира и че екипа му трябва да има готовност да го спасява.

За късмет до там не се стигнало и по някакъв начин Сашо Диков успял да се свести постепенно, успокоявайки своите нерви. След предаването обаче водещият е бил закаран директно на лекар.