Ден след ден вдъхновени с Бондюел – красиво, вкусно, модерно и здравословно

1
Добави коментар
pgp

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, следва да закупи някои от продуктите с марка Bonduelle (Бондюел), които се продават в магазинната мрежа в цялата страна и да създаде с тях своя авторска рецепта.

Всяка рецепта трябва да съдържа най-малко един продукт с марка Бондюел.

Продуктът с марка Бондюел трябва да е изрично посочен – точно име и грамаж, както и вид (консервиран или замразен зеленчук).

Рецептата трябва да съдържа информация за необходимите продукти, начина на приготвяне, ориентировъчно време за приготвяне и снимка на готовото ястие. В случай, че продуктите с марка Бондюел, които са използвани за приготвянето на ястието (торта, кекс, руло, др.), се намират във вътрешността на въпросното ястие, то снимката трябва да показва разрез на вътрешността, за да се видят използваните зеленчуци.

На снимката с готовото ястие трябва да има задължително сниман и самият продукт на Бондюел (опаковката от него), така че марката да се вижда ясно. Минимална резолюция на снимката 375×205 pixels, формат: JPG / PNG / GIF

Всеки участник може да изпраща неограничен брой рецепти за целия период на промоцията, като само рецептите отговарящи на горните критерии ще бъдат качвани на сайта на кампанията.

В промоцията участват всички консервирани и/или замразени зеленчуци с марка Bonduelle, които се продават на територията на България.

В рамките на всяко седмично награждаване участниците в кампанията имат възможност да спечелят: Общо 12 керамични комплекта (всеки комплект включва 2бр. оливарници, 2бр малки купички, 1бр. голяма купа, 1бр. буркан).

Всяка седмица наградите са – по 3 от гореизброените комплекта, които се обявяват всеки вторник до 17 часа и изпращат по куриер до 30 работни дни от от обявявяването на победителите в началото на всяка седмица, следваща тази, за която се отнасят наградите.

Краен срок за участие: 28 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.