Шик за абитуриентския бал в черно и бяло » eMODNO да имам

36
Добави коментар
svetla58
svetla58

С идването на пролетта абитуриентската треска става все по-голяма, а младите дами търсят най-доброто решение за тяхната бляскава визия в „голямата нощ”. Тенденциите са разнообразни и ви предлагат безброй възможности, но е важно да се спрете на моден ансамбъл, който ще отразява индивидуалността ви и ще се чувствате комфортно за дълъг парти маратон!

Много момичета предпочитат да заложат на тоалети в черно-бяла гама, а през този сезон тя е хит, затова решихме първата от поредицата статии за стайлинга на бала, да бъде посветена именно на шопинг идеи в класическите цветове, които са непреходни във времето.

Както вече писахме монохромната палитра е хит сред модните къщи и знаменитостите, затова не се колебайте да изберете елегантен тоалет в графични цветове – дюс или микс между контрастните черно-бели нюанси. Не само ще излъчвате абсолютна елегантност, но ще може да ползвате тоалета си и за други специални поводи.

Въпрос на личен вкус е дължината на роклята, силуета и материята. Актуални са дългите модели, коктейлните дължини, както и роклите с асиметрична дължина. Препоръчваме ви да не залагате на твърде пищни кройки тип „торта”, а да се насочите към модерно и младежко звучене. Аксесоарите могат да бъдат в същата тоналност, с металически блясък или ярки за акцент.

Вижте нашите шопинг предложения на достъпни цени от онлайн магазините: 3suisses.bg, goddiva.co.uk, newlook.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева